Rtx 5060 ti 16gb 550w psu yeter mi ?

Fatih(?)

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba bugün hazır sistem aldım ve içinde 550w psu olduğunu gördüm illaki yeterlidir ama emin olmak adına sormak istedim
Aldığım kasanın linki
Sizce nasıl sistem yanına 16 gb‘lı bir tane daha RAM takılırsa çok iyi olur onun dışında sistem çok iyi sizce 550 watt psu yeter mi bundan sonra bir SSD 500 gb bir de 16 gb şık RAM ekleyeceğim bunları da eklersen 550 watt yeterli olur mu acaba sıkıntı yaratır mı

Sistem aynı böyle:
images (1) (4).webp

O civara sağlam 5070 32ram b650 1tb ssdli sistem varken ciddi ciddi bunu mu aldın?

O civara sağlam 5070 32ram b650 1tb ssdli sistem varken ciddi ciddi bunu mu aldın?
37 bine nerede 5070 li sistem var kart 30 bin zaten 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bugün hazır sistem aldım ve içinde 550w psu olduğunu gördüm illaki yeterlidir ama emin olmak adına sormak istedim
Aldığım kasanın linki
Sizce nasıl sistem yanına 16 gb‘lı bir tane daha RAM takılırsa çok iyi olur onun dışında sistem çok iyi sizce 550 watt psu yeter mi bundan sonra bir SSD 500 gb bir de 16 gb şık RAM ekleyeceğim bunları da eklersen 550 watt yeterli olur mu acaba sıkıntı yaratır mı
Büyük ihtimalle bu gelecek, yeterli olur tabi işlemci veya ekran kartını upgrade etmek istediğin zaman seni kısıtlayabilir.

Hocam link atabilirmisiniz ?

Büyük ihtimalle bu gelecek, yeterli olur tabi işlemci veya ekran kartını upgrade etmek istediğin zaman seni kısıtlayabilir.
Evet hocam haklısınız zaten 5070li Min 43k falan oda arada fark var ve taksit çok yapmıyor ekonomik olarak taksitsiz bir şey almakta zor olduğu için birde hocam bunu ben teslimat noktasından alıcam biri bilginiz varmı bunun hakkında nasıl olduğu hakkında

Hocam tahminleriniz tam isabet mi ? :D Evet hocam dediğiniz gibi kasayı da az araştırıp buldum
Kasa bu genede iyi de neden bu kadar pahalı 6k etmez ki ?

Son düzenleme:
Geri