Laptop yukseltmesi mantıklı olmuşmu?

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Bütçe
33000

Beyler suanda elimde bu laptop var. 4gb vram DDR 4 olmasiyla oyun oynatmior desem yeridir. Indirimli bu 4060li laptopu bugun 33k ya 3 taksit aldim.

Sizce mantikli oldumu? Sistem dizemem suan evim kucuk. Elimdeki laptopu en kötu 17 18 k ya satsam 15k farkla bu 4060 li laptopu almis olacagim. Degermi?

Elindeki laptopu o fiyata satabilir misin bilmiyorum ama bence oldukça iyi fiyat ve mantıklı olmuş hocam, iyi günlerde kullan. Tek diyebileceğim şey markası. Umarım arızalanmaz çünkü her ne kadar genel olarak diğer markalara nazaran daha kaliteli olsa da asus teknik servisi rezalet. Bu yüzden kimseye asus öneremez oldum

Beyler suanda elimde bu laptop var. 4gb vram DDR 4 olmasiyla oyun oynatmior desem yeridir. Indirimli bu 4060li laptopu bugun 33k ya 3 taksit aldim.

Sizce mantikli oldumu? Sistem dizemem suan evim kucuk. Elimdeki laptopu en kötu 17 18 k ya satsam 15k farkla bu 4060 li laptopu almis olacagim. Degermi?
elindeki laptop o fiyata bence satılmaz ama aldığın laptop çok iyi denk gelmiş hayırlı olsun
Gelince oyunlardaki sıcaklık değerlerini buraya atarsan bizde faydalanmış oluruz

Geri