❌İndirim Bitti! TEKRARDAN İNDİRİMDE! SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 26.999,00TL

ryzen 5 7600 var
çalışır bir problem olmaz occt testi filan yapılır yetmez ise ekran kartı undervolt yapılır ileryen zamanda güç kaynağı alınabilir . bende mesela -30 ile 230w a kadar düşüyor fps kaybı bir miktar göze alınarak idare edilebilir . eğer almadıysanız düz 9070 de güzel fiyatlara düşüyor vatanda filan özellikle asus prime 9070 takip edebilirsiniz . unutmuşum güç kaynağının kalitesi de çok önemli bu arada .

7500F ile 2K da kullanıyorum memnunum xt kadar güç çekmiyor iki pin girişi var üç pin girişli psu ya da ek kabloya da gerek kalmıyor 650w psu ile kullanıyorum
overclock potansiyeli nasıl 9070xt ile kafa kafaya getirenler vardı.

Hocam 7800x3d ile bu kartı alacağım 850w yeterli olur diye düşünüyorum haksız mıyım
Rahatlıkla yeter bende 850w almayı düşündüm ama güç kaynağım kaliteli
İşlemci 105w ayarladım bios dan peak 142w çalışıyor 330w ekran kartı ikisi peak değerlerde 500w bana yetiyor 750w ama sıfırdan alınacaksa 850w daha iyi .

çalışır bir problem olmaz occt testi filan yapılır yetmez ise ekran kartı undervolt yapılır ileryen zamanda güç kaynağı alınabilir . bende mesela -30 ile 230w a kadar düşüyor fps kaybı bir miktar göze alınarak idare edilebilir . eğer almadıysanız düz 9070 de güzel fiyatlara düşüyor vatanda filan özellikle asus prime 9070 takip edebilirsiniz . unutmuşum güç kaynağının kalitesi de çok önemli bu arada .
hocam merakten sordum alacağımdan değil ya 4070 super var şu an yeterli gayet memnunum ben. İleride olası bir upgrade durumunda 650w ile ne kadar upgrade edebilirim onu merak ettim ondan sordum. Teşekkürler.

böyle yaziyorsun ya, birisi senin yüzünden 650w güç kaynagina takip sorun yaşarsa sistemin aldığı hasarin bedelini karşılayacak misin?

böyle yaziyorsun ya, birisi senin yüzünden 650w güç kaynagina takip sorun yaşarsa sistemin aldığı hasarin bedelini karşılayacak misin?
Güç kaynağı kaliteli olursa bir sorun olmayacağını belirttim kaldı ki test yapılır yetmezse güç kısılıp biraz daha düşük fps ile idarelik kullanılır ve ilerleyen zamanda güç kaynağı yükseltmesi yapılabilir yine de sözümün arkasındayım arkadaşın belirttiği işlemci ile peak değerlerde ulaşağı 450w civarı . Sizin belirttiğiniz gibi de sistem yanması olası bir durum değil en kötü senaryada güç kaynağı yetmezse sistem stabil çalışmaz yada kendini kapatır .

overclock potansiyeli nasıl 9070xt ile kafa kafaya getirenler vardı.
Gayet iyi ben yapmadım ama çok ufak müdahaleler ile direk 9070xt performansı veriyor güç tüketimi de az artıyor
9070xt biosunu flaşlayınca %10a yakın perf kazandırıyor ama tabii kim alır o riski.
Bence o riske hiç gerek yok ufak müdahaleler ile zaten onu kazanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri