❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB 16659₺

Ben de dün aldım ama umarım i3 12100f işlemcimi çok sıkıntıya sokmaz darboğaz anlamında. 4k ve fhd (çift modlu) monitör var gamepower rapid dual modeli genelde hikayeli oyunlar oynayacağım. Hazırda kullandığım asus dual rx 6600 ü de satacağım. Bu fiyata en iyisi. Vergisiz yurtdışı fiyatı bile 350 dolar

Ben de dün aldım ama umarım i3 12100f işlemcimi çok sıkıntıya sokmaz darboğaz anlamında. 4k ve fhd (çift modlu) monitör var gamepower rapid dual modeli genelde hikayeli oyunlar oynayacağım. Hazırda kullandığım asus dual rx 6600 ü de satacağım. Bu fiyata en iyisi. Vergisiz yurtdışı fiyatı bile 350 dolar

Hocam benim rx 7600ü bile i3 13100f darboğaza sokmuştu 12400f e geçip rahatlamıştım sizin de benzer bir upgrade yapmanız gerekecek gibi

Hocam benim rx 7600ü bile i3 13100f darboğaza sokmuştu 12400f e geçip rahatlamıştım sizin de benzer bir upgrade yapmanız gerekecek gibi
Yapma ya durum o kadar vahim mi? Ama bak şunu söyleyeyim fc 25 ve gta 5 enhanced oyunlarını ayarları fulleyip 4k çözünürlükte oynayacağım o kesin. Sence bunlarda bile sıkıntı yaşar mıyım? Olur ki full hd oynayacağım hikaye modlu oyunları da grafik ayarlarını epey yükselteceğim yükü ekran kartına bindireceğim için.

Hocam ben 10100f ile kullanıyorum sıkıntı yaşamazsınız pek merak etmeyin. İllaki olacaktır darboğaz ama işlemci yükseltene kadar kahretmez sizi.

bedava gibi fiyat kaçırmayın

Hocam ben 10100f ile kullanıyorum sıkıntı yaşamazsınız pek merak etmeyin. İllaki olacaktır darboğaz ama işlemci yükseltene kadar kahretmez sizi.
Teşekkür ederim ben de çok rekabetçi oyunlar oynamadığım müddetçe yeterli olacağını düşünüyorum. İncehesap aynı donanımlardan hazır sistem yapmış mesela, demekki iş görüyor.

Geri