- Reaksiyon skoru
- 45
Yok diye biliyorum.drami var mı
sistemi buna kuracaksan alma. Bellek doldukça hızı yavaşlıyor pcnin, dram yok.laptop da kullanıcam kroniği varmı, önerir misiniz?
başka ne önerirsiniz bütçe maks 2300 civarı, dramlı en ucuz kioxia g2 var ama hız düşüksistemi buna kuracaksan alma. Bellek doldukça hızı yavaşlıyor pcnin, dram yok.
kioxia exceria proyu takip etmeni öneririm dramli f/p olarak. 2400 gibi bir fiyata satıldı geçenlerde. Normalde 2800-3100 arası. Bu arada çok dolu olmadığı sürece sistemi kastırmaz g3 plus. Ben sadece bellek doluyken sıkıntı çekersiniz manasında dedim. Yani alıp 700gb'ını kullanırsın mesela sıkıntı yok. %99 kullanırsın sıkıntı başlar sağlık düşmeye başlar takılma kasma olur oyunlarda.başka ne önerirsiniz bütçe maks 2300 civarı, dramlı en ucuz kioxia g2 var ama hız düşük
exerciya pro listemde mevcut geçenlerde alıcaktım yetişemedim, ssdler ile ilgili bilgim var almışken insanlara da danışayım dedim, teşekkürler tavsiye içinkioxia exceria proyu takip etmeni öneririm dramli f/p olarak. 2400 gibi bir fiyata satıldı geçenlerde. Normalde 2800-3100 arası. Bu arada çok dolu olmadığı sürece sistemi kastırmaz g3 plus. Ben sadece bellek doluyken sıkıntı çekersiniz manasında dedim. Yani alıp 700gb'ını kullanırsın mesela sıkıntı yok. %99 kullanırsın sıkıntı başlar sağlık düşmeye başlar takılma kasma olur oyunlarda.