ETS 2 Konvoya Katılırken Uyumusuz Sürüm Diyor

Bthn_Klkc

80+
Reaksiyon skoru
137
Herkese selamlar sevgiler.
Kardeşimle ETS 2de konvoy yapmak istiyoruz aynı modlar kurulu olmasına rağmen sadece bir tane modda uyumsuz sürüm diyor bunu nasıl çözebiliriz. O modda ben değişiklik yapmıştım dorse skin paketiydi skin üzerinde değişiklik yaptım. Sorun çıkmasın diye değiliklik yaptığım o dosyayı da kardeşimin modunda değiştirdim ama yine de aynı uyumsuz sürüm diyor. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

Herkese selamlar sevgiler.
Kardeşimle ETS 2de konvoy yapmak istiyoruz aynı modlar kurulu olmasına rağmen sadece bir tane modda uyumsuz sürüm diyor bunu nasıl çözebiliriz. O modda ben değişiklik yapmıştım dorse skin paketiydi skin üzerinde değişiklik yaptım. Sorun çıkmasın diye değiliklik yaptığım o dosyayı da kardeşimin modunda değiştirdim ama yine de aynı uyumsuz sürüm diyor. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
modların sırası da aynı olmak zorunda. çok saçma ama dilimiz çok yandı daha önce :D

modların sırası da aynı olmak zorunda. çok saçma ama dilimiz çok yandı daha önce :D
Sorun şurda hocam modların sırası da aynı😂 modda ki bi skini kendime göre değiştirdim sorun çıkmasın diye kardeşimde de aynısını yaptım ama yok nafile

Sorun şurda hocam modların sırası da aynı😂 modda ki bi skini kendime göre değiştirdim sorun çıkmasın diye kardeşimde de aynısını yaptım ama yok nafile
maalesef oyun düzgün çalışmıyor benim bildiğin de o kadar :D

Konvoya katılmadan önce ilk önce kendiniz konvoy kurun, ardından arkadaşınız sizi davet etsin o şekilde tekrar deneyin. Konvoy oturumlarınızda şifre olsun.

Hemen yardimci olayim,

Adim adim anlatiyorum

1. Ikinizde olan modlarin dosya isimleri ayni olmali.
2. Modlarinizin icerikleri ayni olmali.(Dosya iceriklerinde oynama yapmayin)
3. Mod Yöneticisi Kisminda Modlarinizin sirasi ayni olmali.
4. Ikinizinde ilk etapta ayri ayri konvoy kurmasi(Host olarak kalacak arkadas ek olarak opsiyonel modlarin tikini acmasi gerekiyor ve konvoya sifre tanimlamasi gerekiyor) harici modlar olduklari icin iceriklerin dogrulanmasi gerekiyor.
5. Eger kim kurucu olacaksa diger arkadasin konvoyu sonlandirmasi gerekiyor.
6. Diger arkadas veya arkadaslar artik oturuma katilabilirler.

Iyi oyunlar

Dipnot: Güncel sürüm olan 1.55 ile uyumlu modlar ile girmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,174
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri