sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 625
hayir hala ucusta degil .dUçuşta mı şuan peki![]()
hayir hala ucusta degil .dUçuşta mı şuan peki![]()
Aga deli etmek için demişler yanwene geri verek bunu diye.hayir hala ucusta degil .d
Ya senin işin gücün yok mu 5 dakikada bir olan her güncellemeni buraya niye atıyorsun kanka az sabret gelecek işte ya.Aga deli etmek için demişler yanwene geri verek bunu diye.
onla alakasi yok 50 kez yazdim az okuyun konuyu yaGençler, forumdan oçe'nin teki konuyu ilgili makamlara bildirmiş büyük ihtimal, bu düşük göstermesi mevzusuna ayık oldular gümrükteki memurlar.
la yanwene vermemisler sadece sistende oyle dururAga deli etmek için demişler yanwene geri verek bunu diye.
Evet işim gücüm yok kanka atmayada devam etcemYa senin işin gücün yok mu 5 dakikada bir olan her güncellemeni buraya niye atıyorsun kanka az sabret gelecek işte ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yun Express'den haber bekliyoruz topluca sürekli boşa bildirim geliyor.
SüpersinEvet işim gücüm yok kanka atmayada devam etcem![]()
280 sayfa konuyu okuyacak kadar küçük yaşta değiliz , işimiz gücümüz var maalesef.onla alakasi yok 50 kez yazdim az okuyun konuyu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
la yanwene vermemisler sadece sistende oyle durur
280 sayfa konuyu okuyacak kadar küçük yaşta değiliz , işimiz gücümüz var maalesef.
Bu nasıl üslup böyle lan yaşın kaç senin. Bu forumunun boku çıkmış 15 20 yaşındaki bebeler aile terbiyesi almamış.tamam abuk subuk sormaya devam et o zaman 2 sayfa onceye gitmeyee usenin
Güncelleme bekleyenler adam zaten başta uyardı alanları sıkıntı olabilir diye burada gelip yok mesaj yazmayın diye ağlamanın bir manası yok riski var dedi sizde sıkıntı yaşadınız.280 sayfa konuyu okuyacak kadar küçük yaşta değiliz , işimiz gücümüz var maalesef.
Ya kardeşim gelişme bekliyorsan bundan da bizene mesela? Bu adam sabahtan beri aktif bende.Bu nasıl üslup böyle lan yaşın kaç senin. Bu forumunun boku çıkmış 15 20 yaşındaki bebeler aile terbiyesi almamış.
sabahtan beri açıklamaktan yoruldum aynen terbiyeyi sizden öğrencem hocamBu nasıl üslup böyle lan yaşın kaç senin. Bu forumunun boku çıkmış 15 20 yaşındaki bebeler aile terbiyesi almamış.