Yardım Sıvı Soğutma Montajı

Macunun kalitesi ile 5 derece düşsen bile normal gibi ryz 5 7600 ile aynı sıvı soğutma kullandım. Kışın her şey güzeldi bu havalarda boşta 45-50 oyunda 65-75 stres testinde yada program yüklerken oyun ön yüklemelerinde 86 dereceyi gördüm.
Şimdi ryzen 5 9600x var çok daha performanslı boşta 45 civarı olsa da oyunda ve yüklenmede en yüksek 74,5 derece gördüm.
Msi 240'ı elden çıkarıp ya 360'lık sıvı soğutma yada thermalright peerless assassin 120 se almayı düşünüyorum çift fan görüntü iç açıcı olmayacak ama bu amd işlemcilerin canını okuyor.

Macunun kalitesi ile 5 derece düşsen bile normal gibi ryz 5 7600 ile aynı sıvı soğutma kullandım. Kışın her şey güzeldi bu havalarda boşta 45-50 oyunda 65-75 stres testinde yada program yüklerken oyun ön yüklemelerinde 86 dereceyi gördüm.
Şimdi ryzen 5 9600x var çok daha performanslı boşta 45 civarı olsa da oyunda ve yüklenmede en yüksek 74,5 derece gördüm.
Evet 5600x gibi bir işlemcide o sıcaklğı görmemesi gerekiyor. Bende dandik önü kapalı kasa ve 120mm tek fanlı kule tipi varken bile yükte max 75-76 görüyordum
Aynı işlemciyle

neden fotoğraf atmayıp ısrarla mesaj yazıyorsun ?
%90 montaj hatası var

neden fotoğraf atmayıp ısrarla mesaj yazıyorsun ?
%90 montaj hatası var
Şuan kasa yanımda değil çalışıyorum işteyim atma şansım yok olsa bol atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yani belki 1 ihtimal sıvı soğutmada arıza olabilir mi? Başka kasada deneme ihtimaliniz varmı
Başka kasada deneme şansım yok başka kasa yok hiç

Şuan kasa yanımda değil çalışıyorum işteyim atma şansım yok olsa bol atarım

Başka kasada deneme şansım yok başka kasa yok hiç
ilk atman gereken fotoğraftı herneyse
jelatini cıkardın macunu abartmadan sürdün blogu koyup iyice sıkıstırdın, fanları ve radyatoru tepeye yada kasanın onune konumlandırdın
1752215911493.webp

şekildeki gibi yaptın hala 80-90 derece goruyorsan sogutmada bı sorun vardır ama sanmıyorum %90 montaj hatası

ilk atman gereken fotoğraftı herneyse
jelatini cıkardın macunu abartmadan sürdün blogu koyup iyice sıkıstırdın, fanları ve radyatoru tepeye yada kasanın onune konumlandırdın
Alıntıyı görüntüle
şekildeki gibi yaptın hala 80-90 derece goruyorsan sogutmada bı sorun vardır ama sanmıyorum %90 montaj hatası
Aynı şekil dediklerini yaptım radyator üstte termal macunda sorun olabilirmi gri değil beyaz renk bir termal macuj kullandım markasız

Aynı şekil dediklerini yaptım radyator üstte termal macunda sorun olabilirmi gri değil beyaz renk bir termal macuj kullandım markasız
elbette olabilir 25-30kya sistem dizmissin bi macun almamıssın oem diyorsun bide ,
bundan alabilirsin düzgün bi macunla düzgün montajla boşta 40-45 yükte 70-75i gecmemesi lazım 65w cpudan bahsediyoruz...
5600x vardı bende de,
bu sogutucu + biraz ryzen master dan voltaj düsürüp oyunlarda 65ı görmüyordum

elbette olabilir 25-30kya sistem dizmissin bi macun almamıssın oem diyorsun bide ,
bundan alabilirsin düzgün bi macunla düzgün montajla boşta 40-45 yükte 70-75i gecmemesi lazım 65w cpudan bahsediyoruz...
5600x vardı bende de,
Teis dediğin gibi ya benim montajda bir şey var yada termal macun ilk olarak termal macunu değiştirerek test etmem lazım

5600x vardı bende de,
Rgbler için anakartta giriş yok rgb siz kullanıyom sıvı soğutmayı o konu hakkında ne dersin?

5600x vardı bende de,
Ve termal macun almışken iyi olsun ve çok olsun 8g falan ne önerirsin bu attığın artıc mx6 kalitelimi

Teis dediğin gibi ya benim montajda bir şey var yada termal macun ilk olarak termal macunu değiştirerek test etmem lazım

Rgbler için anakartta giriş yok rgb siz kullanıyom sıvı soğutmayı o konu hakkında ne dersin?

Ve termal macun almışken iyi olsun ve çok olsun 8g falan ne önerirsin bu attığın artıc mx6 kalitelimi
anakartında soket yoksa
1752218746781.webp

bu tür bi aparat alman gerek rgb yapacam diyorsan
2-zaten güvenlir bilirnir bir ürün olduğu için mx6 nın linkini atıyorum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri