Hocam ismini bilmiyorum bunlarda arkadaki tetiğe ne kadar bastığını algılayan şey var değil mi? F710 gibi sadece tuş mu varSitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor bu kod lakin gamesir T7 ve nova lite ekstra indirimde olduklarından bu indirim koduyla en kârlı ürünler şu anda. Benim siparişim belirtmememe rağmen 4px ile gönderiliyor. Matematiğim yanlış değilse yaklaşık 43 dolara kadar olan ürünler 30 euro altına geliyor.![]()
GameSir Nova Lite Multiplatform Controller
GameSir Nova Lite equips Hall Effect sticks, ensuring a long lifespan of the controller, say goodbye to stick drift. Featuring analog triggers, 20Hz Turbo function,gamesir.com
Rapid Trigger işte hall effect sadece tuş değil hall effect var.Hocam ismini bilmiyorum bunlarda arkadaki tetiğe ne kadar bastığını algılayan şey var değil mi? F710 gibi sadece tuş mu var
Greetings,Göndereceğimiz e-postaya ne yazmamız gerekiyor? Sadece 4px'le göndermelerini mi?
Hem oraya hemde mailden yaz.açıklamaya tc yazmamız mı lazım
gönderdim hocamPapel hesabı olan var mı davet koduyla üye olayım.
Mailinize kesinlikle dönüyorlar. %90 istediğiniz kargoyla gönderiyorlar, benim kargomu da şu anda 4px ile yolluyorlarAjazz vakası gibi olmasın maile kesin olarak cevap verip 4px ile veriyorlar değil mi ?