biz 780tl gibi bi fiyata aldık bu fiyata daha iyisini alamazsın ama türkiye fiyatlarına göre fantech daha iyi olabilir.gamesir nova lite mı önerirsiniz fantech shooter 3 mü? ya da başka bir şey
Wraith üzerinden alıyorsan para vermişken tam ver atk axe pro al. Gamesir nova lite basit düz gamepad millet indirim var diye aldıgamesir nova lite mı önerirsiniz fantech shooter 3 mü? ya da başka bir şey
atk axe ile fantech shooter 3 aynı fiyatmış. hangisini önerirsinWraith üzerinden alıyorsan para vermişken tam ver atk axe pro al. Gamesir nova lite basit düz gamepad millet indirim var diye aldı
BBW Gale Hallgamesir nova lite mı önerirsiniz fantech shooter 3 mü? ya da başka bir şey
Prosunuatk axe ile fantech shooter 3 aynı fiyatmış. hangisini önerirsin
Tamamdır hocam çok teşekkürler , dongle üstündeki tuşu görmemiştimhome tuşu + x tuşuna basarak aç yeşil yanıp sönmesi lazım. eğer yine eşleşmiyorsa home + altındaki tuşa bas, eşleştirme moduna girecek gamepad, donglenın üstündeki tuşa bas kendi otomatik eşleşir.
Atk axe pro al hocam bbw gale hall de var bende ama Atk daha iyi(bende alacağım)Tamamdır hocam çok teşekkürler , dongle üstündeki tuşu görmemiştim
nova lite i indirimden almıştım , dediğiniz modellerde de iyi bir indirim varsa alabilirim hocamAtk axe pro al hocam bbw gale hall de var bende ama Atk daha iyi(bende alacağım)
Şuan maalesef yok ben aldığımda iyzico+parolapara ile 600 küsüre getirmiştim bbw gale hall olanı o zaman Atk markası yoktu olsaydı onu alırdımnova lite i indirimden almıştım , dediğiniz modellerde de iyi bir indirim varsa alabilirim hocam