federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,070
Nova lite alınabilir. İsterseniz wg üzerinden 8bitdo ultimate 2c de alabilirsiniz. Oraya da ücretini düşük göstermeleri ile alakalı bir mail atarsanız elinize sorunsuz ulaşır
Hocam kendime görüntüyü önemsemeden f/p olarak Nova 2 Lite aldım ama kız arkadaşıma güzel gözüken pembe bir şey almak istemiştim. Ultimate 2C'nin pembesini çok beğenmiştik ama Switch içinmiş. Ona da Nova 2 Lite ya da pembe Nova Lite almayı düşünüyorum şu an.Pembe rengi yok fakat 5 dolar daha verip 2 al bence.
Aralarındaki fiyat farkı ne hocam standlı ve standsizHocam kendime görüntüyü önemsemeden f/p olarak Nova 2 Lite aldım ama kız arkadaşıma güzel gözüken pembe bir şey almak istemiştim. Ultimate 2C'nin pembesini çok beğenmiştik ama Switch içinmiş. Ona da Nova 2 Lite ya da pembe Nova Lite almayı düşünüyorum şu an.
Gamepad için daha fazla para harcamak istersem belki kendime Cyclone 2 alıp benimkini kız arkadaşıma veririm. Cyclone 2 alırsam şarj stantsız standart sürümü almak saçma mı olur? Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
49.99$ ve 55.99$. Standı ayrıca almak istersek 9.99$Aralarındaki fiyat farkı ne hocam standlı ve standsiz
soldaki Allah'ın belası gezegen işareti yüzünden 4.99$ sandım
Rampage Snopy SG-R360 kullanıyorum ben, gayet güzel aslında da kabloluUsta yok mu ya şu kalitede 12-15 dolar arası bir gamepad. F310 kullanmaktan elimiz nasır tuttu
Bu var anca 20'ye https://gamesir.com/tr/collections/pc-controllers/products/gamesir-tegenaria-liteUsta yok mu ya şu kalitede 12-15 dolar arası bir gamepad. F310 kullanmaktan elimiz nasır tuttu
Cyclone 2 deneyimim yok ama kabloyla şarj ederim dersen almayabilirsin ya.49.99$ ve 55.99$. Standı ayrıca almak istersek 9.99$
Çok kullanışlı bir şey mi bilemiyorum almasam enayilik olur mu emin değilim![]()
Ne almıştın geçmiş olsun bize 200-250 lira arası vergi çıkmıştı nova lite ve t7 deAlacaklar arkadaşlar dikkat etsinAlıntıyı görüntüle