❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Teşekkürler hocam tekrardan. @katipke hocam Kendime Nova 2 Lite aldım, kız arkadaşıma da alacaktım Whatgeek'te stok bitti. Gamesir'den Nova Lite almalı mıyım sizce? Pembe olduğu için tercih edilir mi? Vergi çıkmazsa 1026TL tutuyor.
Nova lite alınabilir. İsterseniz wg üzerinden 8bitdo ultimate 2c de alabilirsiniz. Oraya da ücretini düşük göstermeleri ile alakalı bir mail atarsanız elinize sorunsuz ulaşır

Pembe rengi yok fakat 5 dolar daha verip 2 al bence.
Hocam kendime görüntüyü önemsemeden f/p olarak Nova 2 Lite aldım ama kız arkadaşıma güzel gözüken pembe bir şey almak istemiştim. Ultimate 2C'nin pembesini çok beğenmiştik ama Switch içinmiş. Ona da Nova 2 Lite ya da pembe Nova Lite almayı düşünüyorum şu an.
Gamepad için daha fazla para harcamak istersem belki kendime Cyclone 2 alıp benimkini kız arkadaşıma veririm. Cyclone 2 alırsam şarj stantsız standart sürümü almak saçma mı olur? Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Hocam kendime görüntüyü önemsemeden f/p olarak Nova 2 Lite aldım ama kız arkadaşıma güzel gözüken pembe bir şey almak istemiştim. Ultimate 2C'nin pembesini çok beğenmiştik ama Switch içinmiş. Ona da Nova 2 Lite ya da pembe Nova Lite almayı düşünüyorum şu an.
Gamepad için daha fazla para harcamak istersem belki kendime Cyclone 2 alıp benimkini kız arkadaşıma veririm. Cyclone 2 alırsam şarj stantsız standart sürümü almak saçma mı olur? Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Aralarındaki fiyat farkı ne hocam standlı ve standsiz

Aralarındaki fiyat farkı ne hocam standlı ve standsiz
49.99$ ve 55.99$. Standı ayrıca almak istersek 9.99$
Çok kullanışlı bir şey mi bilemiyorum almasam enayilik olur mu emin değilim :kekw:

soldaki Allah'ın belası gezegen işareti yüzünden 4.99$ sandım

Alacaklar arkadaşlar dikkat etsin
1000120815.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy