❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

onlar kadrodan illa ki çıkıyor dikkatli bakman lazım brnim baya vaktimi almıstı :D
yok kanka sbc monkey var otomatik yapıyo günde 3 tane ücretsiz denemesi var. yeni paket açtıkça kontrol ediyom 2 gündür çıkartamadım.

Bazı oyunlarda titreşim çalışmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
oyun desteklemiyordur belki. fifada ayarlarda titreşim gözükmüyor bende ama koldan titreşim ayarını açtığımda çalışıyor.

oyun desteklemiyordur belki. fifada ayarlarda titreşim gözükmüyor bende ama koldan titreşim ayarını açtığımda çalışıyor.
Koldan titreşim ayarını nasıl açıyorsunuz M + yukarı aşağı tuşları ile titreşim derecesini ayarlayabiliyorum ancak bazı oyunlarda hiç çalışmıyor. Oyunların desteklediğini de biliyorum.

Koldan titreşim ayarını nasıl açıyorsunuz M + yukarı aşağı tuşları ile titreşim derecesini ayarlayabiliyorum ancak bazı oyunlarda hiç çalışmıyor. Oyunların desteklediğini de biliyorum.
en düşüğe geldikten sonra bi kez daha basınca kapanıyor. yukarı basınca açılıyor seviyesini ayarlıyorsun. demek istediğim oydu.

@katipke Hocam GameSir Cyclone 2'yi şarj istasyonundan çıkardığımda kontrol cihazı açılıyor ve dongle etkinleşip bağlanıyor. Bu davranış normal mi?

@katipke Hocam GameSir Cyclone 2'yi şarj istasyonundan çıkardığımda kontrol cihazı açılıyor ve dongle etkinleşip bağlanıyor. Bu davranış normal mi?
Evet, standdan çıkınca açılması bir özellik olarak sunuluyor

@katipke
Cyclone 2 guide var mı? Yeni geldi bunu nasıl test edebilirim?
Gamepad tester sitesine girip butonların çalışmasını kontrol edin, sonrasunda gamesir connect uygulamasını indirin(microsoft store üzerinden) oradaki işlevlere de tek tek bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu kapatamiyoz degil mi? Pick up to wake diye ayar var light sekmesinin altinda. Ozelligi kapattim hala sarjdan cikarinca hala otomatik aciliyor.
Tam olarak bilmiyorum malesef bunu. Kapanabiliyor olması lazım ama o ayarla. İsterseniz gamesir dc sunucusuna girip sorun oraya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,660
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri