Game Garaj PSU'su

shcoun

80+
Reaksiyon skoru
136
Arkadaşlar az once mahallemde elektrik direginden havai fisek gibi patlama gerceklesti o sirada twitch izliyordum ve bu olay gerceklesirken psu direk gelen akımı kesti ve pc kapandı ben game garaj psu sunun guvenli oldugunu düşünüyorum

rampage everst frisby fln olsa şuan bu konuyu yazamazdın gamegaraj psusu gayet yeterli bir psuur

Sıkıntı çıkıcakmı öğreneceğiz elektrik gelince.

Dostum eski bilgisayarımda da 200W'luk sıradan PSU vardı kaç kez bu tür olaylara denk geldim onda da sorun çıkmadı, binadan binaya topraklamadan topraklamaya değişen bir özellik bu. Sende tek seferlik sorun olmadı diye direk herkese güvenilir alın diyemeyiz.

Dostum eski bilgisayarımda da 200W'luk sıradan PSU vardı kaç kez bu tür olaylara denk geldim onda da sorun çıkmadı, binadan binaya topraklamadan topraklamaya değişen bir özellik bu. Sende tek seferlik sorun olmadı diye direk herkese güvenilir alın diyemeyiz.
Mahallede hic bir binanın elektriği kesilmemesine rağmen benim pc min akımı kesmesi hoşuma gitti çünkü çok korkunctu cidden elektrik diregi direk odamin camının karşısında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı çıkıcakmı öğreneceğiz elektrik gelince.
Hicbir binanın elektrigi kesilmedi

Mahallede hic bir binanın elektriği kesilmemesine rağmen benim PC min akımı kesmesi hoşuma gitti çünkü çok korkunctu cidden elektrik diregi direk odamin camının karşısında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hicbir binanın elektrigi kesilmedi
bir şey olmaz o zaman.

Arkadaşlar az once mahallemde elektrik direginden havai fisek gibi patlama gerceklesti o sirada twitch izliyordum ve bu olay gerceklesirken PSU direk gelen akımı kesti ve PC kapandı ben game garaj PSU sunun guvenli oldugunu düşünüyorum
Merak etme bişey olmaz

Arkadaşlar az once mahallemde elektrik direginden havai fisek gibi patlama gerceklesti o sirada twitch izliyordum ve bu olay gerceklesirken PSU direk gelen akımı kesti ve PC kapandı ben game garaj PSU sunun guvenli oldugunu düşünüyorum

İdare eder ama Çin malı unutma

kardeşim 5 6 bin lira veriyosunuz pc ye psu koyuyosunuz çin malı sizin iyiliğiniz için diyoruz biz iyi psu alın diye yine de sen bilirsin
Allah korusun c4 gibi gümler 5 6 bin lira paran ziyan olur

kardeşim 5 6 bin lira veriyosunuz PC ye PSU koyuyosunuz çin malı sizin iyiliğiniz için diyoruz biz iyi PSU alın diye yine de sen bilirsin
Allah korusun c4 gibi gümler 5 6 bin lira paran ziyan olur
Çin malı diyorsunuzda zamanımızda nerdeyse bütün teknolojik ürünleri Çinliler geliştiriyor

Çin malı diyorsunuzda zamanımızda nerdeyse bütün teknolojik ürünleri Çinliler geliştiriyor
kalitesi farklı ona bakarsak apple da çinde üretiliyor bizim kastettiğimiz şey firmanın ürettiği ürünün kötü olduğu

olay aslında senin binanın sigortalarının kalitesi ile ilgili bir olay doğru düzgün voltaj gönderemezse veya çok voltaj gönderirse garibim psu napsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,389
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri