ichbinarda31213
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
40k olmuş 4050'lili olan laptop şaka mı lan bu
Ben fiyat fayda oranına göre Casper daha iyi dedim.Bunun yerine casper öneren arkadaşlara allah akıl fikir versin. Fiyat bedavaymış alanlara hayırlı olsun. Armoury crate yerine g-helper kullanın sistemi gereksiz yoruyor.
İyi indirim olunca tek gecelik oluyor. Bir defasında indirim 10-15 dakika sürmüştü, bu sefer böyle yapmaması bile iyidir.40k olmuş 4050'lili olan laptop şaka mı lan bu
stokları eritip direkt zam yapmışlar şaka gibi yaİyi indirim olunca tek gecelik oluyor. Bir defasında indirim 10-15 dakika sürmüştü, bu sefer böyle yapmaması bile iyidir.
Daha iyi olduğunu iddia ettiğin cihazın soğutmasının rezilliğinden haberin yok. Kim işkembeden sallıyormuş bak bakalım.Ben fiyat fayda oranına göre Casper daha iyi dedim.
1. 9 taksitle 3 taksit arasında devasa bir fark var. Bu PC 9 taksitle bu fiyatla satılsa o zaman net bir şekilde Casper daha iyi seçim demezdim.
2. 5060 daha iyi bir gpu.
3. İ7 13620 ryzen bu işlemcisinden daha iyi.
4. Casper i marka olarak ben de sevmem ama tuf kasalar aşırı ısınıyor. Casper bile olsa bu konuda daha başarılı. işkembe den Casper diyip geçeceğine keşke araştırmayı bilsen.
5.Başkaları için dilediğin o aklı birazda kendin için istesen belki Allah sana da nasip eder
Google aramasında 95 100 dereceyi görmesi imkansız. Akıl var mantık var. Casper dusmani olabilirDaha iyi olduğunu iddia ettiğin cihazın soğutmasının rezilliğinden haberin yok. Kim işkembeden sallıyormuş bak bakalım.
ASUS'tan daha iyi soğutmaya sahip casperin soğutma sistemi (!)
Alıntıyı görüntüle
Bu da soğutması kötü olan asusun soğutma sistemi (fotoğraf bana ait)
Alıntıyı görüntüle
Hangisinin daha iyi olduğu fotoğraftan açıkça anlaşılıyor. Forumda daha bir kaç gün önce yüksek sıcaklıklardan şikayet eden bir casper g870 kullanıcısı vardı. Basit bir google aramasıyla da casperin 95-100 derecelerde çalıştığından şikayet edenleri görebilirsin dostum.
benim geldi yarın 4060 modeli 34k satıcamBeyler naptınız kargolar geldimi ürün nasıl bilgi verin bari indirimden yararlananlar keyfiniz nasıl![]()
hocam ciddiye almayın o arkadaşı. Ben geçen aylarda engellemiştim sizde engelleyin rahatlayınDaha iyi olduğunu iddia ettiğin cihazın soğutmasının rezilliğinden haberin yok. Kim işkembeden sallıyormuş bak bakalım.
ASUS'tan daha iyi soğutmaya sahip casperin soğutma sistemi (!)
Alıntıyı görüntüle
Bu da soğutması kötü olan asusun soğutma sistemi (fotoğraf bana ait)
Alıntıyı görüntüle
Hangisinin daha iyi olduğu fotoğraftan açıkça anlaşılıyor. Forumda daha bir kaç gün önce yüksek sıcaklıklardan şikayet eden bir casper g870 kullanıcısı vardı. Basit bir google aramasıyla da casperin 95-100 derecelerde çalıştığından şikayet edenleri görebilirsin dostum.
Bu vatan ölü piksel çıkınca kabul etmiyormuş. 1-2 bin tl için o riske girmemeyi düşündümbenim geldi yarın 4060 modeli 34k satıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4050 fiyat artışı olmuş 30399 olmuş
Kime satcan resi nerden buldum hemen müşteriyibenim geldi yarın 4060 modeli 34k satıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4050 fiyat artışı olmuş 30399 olmuş