Babam annemi aldatıyor videolu kanitim var

Reaksiyon skoru
4
Babam ben daha küçükken ofisindeki whatsapp webe girmem ile baska yanabci sohbetler gördüm İngilizcemde cok iyidir kucukkende emojili mesajlar cinsel konularla ilgili konustugunu görmüştüm dedigim gibi küçük oldugumdan zaman gectikce kendimi avuttum . aradan yillar geçti yaninda calisyorum ofiste tuvalete gitti bende tekrar kuskulandim ve arka plandaki whatsappi actim ve tekrar ayni manzara kendime geledim yarım saat ve kafam cok pis atti bende akillica davranarak sifresini bildiğim bilgisayarina girdim ve herseyi video fotoğraf cektim onunla anneme duyurmadan konusmak istiyorum. adam etmek istiyorum ama kafamda cok karisik emin olmadigim bişey yok hersey ortada napicam sinirden 3 gündür zor duruyorum (eki bilerek kestim)

Ekler

• IMG_20250712_144853.webp
    IMG_20250712_144853.webp
    171.2 KB · Hit: 235
yuvamizin bozulmasini istemiyorum anneme demeden halletmem gerek terslemesindende gram korkmuyor zehir gibi kafasi olan bi adam oyle bi salaklik yapmaz

fake hesap ile onunla konuş bilgi topla sonra seni işlettim bu btc hesabına şu kadar para göndermezsen tüm sülalene yayarım diye tehdit panelledim tcn şu karının numarası bu vs. ver korkuyu gece gözüne uyku girmez lavuğun fake hesabı yabancı tel ile aç arkadaşımdan aldım numaranı cümlesi ile başla konuşmaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bu attığın ssler iş yapmaz baban direkt anlar kendi hesabından alındığını

fake hesap ile onunla konuş bilgi topla sonra seni işlettim bu btc hesabına şu kadar para göndermezsen tüm sülalene yayarım diye tehdit panelledim tcn şu karının numarası bu vs. ver korkuyu gece gözüne uyku girmez lavuğun fake hesabı yabancı tel ile aç arkadaşımdan aldım numaranı cümlesi ile başla konuşmaya

mesela bu attığın ssler iş yapmaz baban direkt anlar kendi hesabından alındığını
adam olmasi ici tehdit etmeyi düşünüyordum amacim para fln da degil sadece adam etmek kendisi cok iyi biri cogu seyi ben ondan öğrendim ama bu onla çok çelişiyor. bide ss ler niye ise yaramaz ?

bu yasal değil kanka

adam olmasi ici tehdit etmeyi düşünüyordum amacim para fln da degil sadece adam etmek kendisi cok iyi biri cogu seyi ben ondan öğrendim ama bu onla çok çelişiyor. bide ss ler niye ise yaramaz ?
senin aldığın anlaşılır sana patlar para deme sebebim goatı tutuşsun diye yüklü miktar iste demiyorum o olay aklına gelsin bir daha yapmaya cesaret edemesin

bu yasal değil kanka
bu konuda ne diye şikayet edecek karımı aldatıyordum patlattılar beni mi diyecek hadi onu geçtim yaşını küçük gösterip yazarsa ve babası ona rağmen konuşmaya devam ederse hiçbir yere şikayet dahi edemez gidip ben reşit olmayan biriyle konuşuyordum beni dolandırdı diyecek hali yok ya kan alırlar

senin aldığın anlaşılır sana patlar para deme sebebim goatı tutuşsun diye yüklü miktar iste demiyorum o olay aklına gelsin bir daha yapmaya cesaret edemesin

bu konuda ne diye şikayet edecek karımı aldatıyordum patlattılar beni mi diyecek hadi onu geçtim yaşını küçük gösterip yazarsa ve babası ona rağmen konuşmaya devam ederse hiçbir yere şikayet dahi edemez gidip ben reşit olmayan biriyle konuşuyordum beni dolandırdı diyecek hali yok ya kan alırlar
olması gereken çözüm bu değil işler daha da b2ka sarar öfkeyle kalkan zararla oturur

olması gereken çözüm bu değil işler daha da b2ka sarar öfkeyle kalkan zararla oturur
babasını sineye çekip konuşsa bunu yapan şahıs laftan anlayacak mı korku vermek lazım babası çocuğunun bildiğini öğrenirse çocuğuna patlayacak

yuvanı yıkmak ıstemıyorsun ama annenın bunu bılmemesı yuvanın yıkılmamasından daha kotu haberın olsun

yuvanı yıkmak ıstemıyorsun ama annenın bunu bılmemesı yuvanın yıkılmamasından daha kotu haberın olsun
abi saka misiniz babamin zaten öbür tarafta kuturlusj yok en azindan adam olursa öbür tarafta annemle hesaplassin ben ve küçük kardesim napacak dağılırsa

babasını sineye çekip konuşsa bunu yapan şahıs laftan anlayacak mı korku vermek lazım babası çocuğunun bildiğini öğrenirse çocuğuna patlay babamin kafasi saglam mantıklı düşünür sinirle patlarsada eninde sonunda sakinleşcek adam gibi gelirse en azindan ailemi korurum

senin yapacagin tek sey annene soylemek annen belki ailesini dagitmamak icin babanla konusur yada konusmaz direkt dagitir onun kendi hakkidir annene soylemek yerine babanla konusmaya calisirsan babandan farkin kalmaz anneninde kendine saygisi oldugunu unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri