terslerse büyük dur sen nasıl babasın senin adamlığına tüküreyim böylemi örnek oluyorsun böyle mi babalık yapıyorsun yazıklar olsun sana sen rezil bir insansın dersen muhtemelen son sözlerin olabilir ama bana göre en doğrusuda bu anneme anlatmadan önce ilk gördüğüm zaman bugün olsaydı muhtemelen bunu söylerdim o zaman aklıma gelmemişti gelmezdi
kadınların hepsi yabanci babamla konsutum sadece muhabbete ettigi söylüyor aldatmak değil diyor bende tavrimi koydum en yakin fırsatta anneme diycezbabayı tehdit etmek bence tehlikeli , zaten aynı evde yaşıyorsun bu adam senin zayıflığını aramayacak mı? , sana eskisi gibi mi davranacak özellikle tehditten sonra .
Nasıl davrandığı umurumda değil diyebilirsin ama ister istemez tartışmaydı vs. travma bırakır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum yuvan zaten bozulmuş . Bence imkanların iyiyse annene anlat veya babanla konuş veya babanın mesajlarını takip edip onların yüzyüze görüşürkenki anlarını çekebilirsin böylece annene yardımcı olmuş olursun boşanmada ( ne kadar yasal olduğunu bilemem ama bence mantıklı )
ha yabancımıymış tamam ya o zaman sorun yok ya (!) muhabbete bak ben samimi olduğum arkadaşlarıma bebeğim diyorum ancakadınların hepsi yabanci babamla konsutum sadece muhabbete ettigi söylüyor aldatmak değil diyor bende tavrimi koydum en yakin fırsatta anneme diycez
bence annene söyle böyle bir adamın baban olması yerine babasız kalman daha iyi bence gelecekte sana daha kötü etkiler yaratabilirBabam ben daha küçükken ofisindeki whatsapp webe girmem ile baska yanabci sohbetler gördüm İngilizcemde cok iyidir kucukkende emojili mesajlar cinsel konularla ilgili konustugunu görmüştüm dedigim gibi küçük oldugumdan zaman gectikce kendimi avuttum . aradan yillar geçti yaninda calisyorum ofiste tuvalete gitti bende tekrar kuskulandim ve arka plandaki whatsappi actim ve tekrar ayni manzara kendime geledim yarım saat ve kafam cok pis atti bende akillica davranarak sifresini bildiğim bilgisayarina girdim ve herseyi video fotoğraf cektim onunla anneme duyurmadan konusmak istiyorum. adam etmek istiyorum ama kafamda cok karisik emin olmadigim bişey yok hersey ortada napicam sinirden 3 gündür zor duruyorum (eki bilerek kestim)
konustuk bile annem cok kötü oldu babamda kabullendi hatasini bende az sövdüm konustuk cekildim.bence annene söyle böyle bir adamın baban olması yerine babasız kalman daha iyi bence gelecekte sana daha kötü etkiler yaratabilir
en iyisi hocam bir süre konuşmayın yemeğe çağırırken hafif sinirli tonda ve hafif yüksek sesle ''Gel'' dersiniz tek cümle konuşun sonra yavaş yavaş normal konuşmaya başlayın ki ne yaptığını anlasın bir daha yapmasınkonustuk bile annem cok kötü oldu babamda kabullendi hatasini bende az sövdüm konustuk cekildim.
bütün gece annemle oturmuslar annem babamdan kaçıyor babam benim hatam bilerek yapmiyorum diyor bende can sıkıntıni boyle seylerle geciremezsin dedim . ben yokken gizlice dinledim anneme ben seni vallhide seviyorum diyor o benim eskiden kalan kötü bir huyum diyor annem bilgisayarı gostermesini istemis babamda sarji bitti diyip acamamis büyük ihtimalle utaniyor . ve vallahi fln evet haklisiniz benim bok yemem diyecek bir adam degil asiri sert ve cogu zaman o bize kizar anneme demeden once babam kaan bana kizmis dedigidne annem inanamadi ama o adam suan benim bok yemem fln diyor bilmem pismanmidirBirini adam edemezsin sadece bundan sonra daha dikkatli davranır. Aslında birsey gizledigide yoktur muhtemelen ekstra çaba vermemiş. Yani ya görmezden gelecen normal dicen o kadar olur dicen yani sizin aile ilişkilerinizi anne babanın arasi nasıl bilmiyoruz. Ya da en mantıklısı iletişimin varsa babana de yediğin haltları öğrendim aile huzurumuz kaçmasın seni tehdit etmiyorum şikayet ederim diye seni hiçbir şekilde şikayet etmem anneme yuvamız yıkılmasın diye ama senden ricam bunu yapmayı bırak ailene değer ver de.