asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,985
hocam gerçekten sizdeki şansı kuşa taksak küş ters uçar yeminleSon olarak 14. Nesil işlemci ile test edecem o da olmazsa bu sefer değişim yerine direkt para iadesi
hocam gerçekten sizdeki şansı kuşa taksak küş ters uçar yeminleSon olarak 14. Nesil işlemci ile test edecem o da olmazsa bu sefer değişim yerine direkt para iadesi
Kuş hiç uçamaz.hocam gerçekten sizdeki şansı kuşa taksak küş ters uçar yeminle
İade gönderiyorum şu an. Ama amd alma konusunda biraz çekincelerim var hocamiade et 9070 xt al
başka işlemciyle denicem diyordunuz olmadı mı hocam? Ulaştınız mı gamegaraja yoksa direkt iade miKuş hiç uçamaz.
İade gönderiyorum şu an. Ama amd alma konusunda biraz çekincelerim var hocam
14. Nesil işlemci ile aynı hatayı aldım. Yok görüntü gelmiyor. Pc ekran kartını görmüyor. 3 farklı sistem 3 farklı anakart aynı hata. Ürün arızalı , bozuk. Değişim talebinde bulunmayı düşünmüyorum bu sefer. Direkt paramı alıp indirim kovalamayı düşünüyorum da , gamerock şu an zaten ciddi anlamda hoş ve güzel bir kart. 9070xt almam bu aradabaşka işlemciyle denicem diyordunuz olmadı mı hocam? Ulaştınız mı gamegaraja yoksa direkt iade mi
9070 xt son güncellemeler ile 5070tiyi geçti ve 32kya bulunabiliyor halaKuş hiç uçamaz.
Bende de AMD endişesi var hocam anlıyorum belki hiç sorun çıkmayacak ama paramı ona bağlayasım gelmiyor. Hayırlısı olsun14. Nesil işlemci ile aynı hatayı aldım. Yok görüntü gelmiyor. Pc ekran kartını görmüyor. 3 farklı sistem 3 farklı anakart aynı hata. Ürün arızalı , bozuk. Değişim talebinde bulunmayı düşünmüyorum bu sefer. Direkt paramı alıp indirim kovalamayı düşünüyorum da , gamerock şu an zaten ciddi anlamda hoş ve güzel bir kart. 9070xt almam bu arada
amd 9070xt al geç nvdia alınmaz şuanKuş hiç uçamaz.
Bende de AMD endişesi var hocam anlıyorum belki hiç sorun çıkmayacak ama paramı ona bağlayasım gelmiyor. Hayırlısı olsun
Şu an alınmaz ama bir driver günceller vram kullanımını azaltır performansıda arttırır o zaman yana yana nvidia izleriz. Şu an sürücüler savaşı mevcut kurumlarda. Driver üzerinden herşeyi yapabiliyorlar. Donanımsal olarak ben nvidiaya daha çok güveniyorum. Eski bir RX kullanıcısıyım bunuda ekleyim. Amd ye asla ekran kartı konusunda 1 kuruş para vermem. Neler çektiğimi bilseniz RX serilerinde. Bu arada ürünü kargolatıp yurtiçi ile iadeye göbderdim. Bu sefer paramı teslim alıp indirim kovalayacağım.amd 9070xt al geç nvdia alınmaz şuan
Hazır sistemlerde ekran kartı kutusunda geliyor diye biliyorum, takılı geliyorsa zaten kargoyla iade edin direkt.Mide bulandırıcı saçma hareketler. Kim bilir hazır sistemlerde neler dönüyor Allah bilir.
Atakaya da benim gibi titiz ve takık birisi okudum mesajları bizim gibi adamlara AMD önermeyin olm, kart sağlam olsa bile absürt sebeplerden kart iade ediyoruziade et 9070 xt al
Ocaktan mayısa kadar sorunlar problemliydi sürücüler, şuanda toparladılar ben anlık takip ediyorum sürücüleri. Sadece şu APP tarafına bakan ekip aşırı hantal ilerliyor oraya denetleme gelmesi lazım. 20 küsür yıldır stabil firma 2 ay cortladı diye AMD öneriyorlar, alıştığın markayı tek bir hatadan bırakmak o kadar kolay değil. AMD driverleri düzgün olsa bile arkaplanda inanılmaz gereksiz işlem birimi çalışıyor sırf bu sebepten bile geçmem.Şu an alınmaz ama bir driver günceller vram kullanımını azaltır performansıda arttırır o zaman yana yana nvidia izleriz. Şu an sürücüler savaşı mevcut kurumlarda. Driver üzerinden herşeyi yapabiliyorlar. Donanımsal olarak ben nvidiaya daha çok güveniyorum. Eski bir RX kullanıcısıyım bunuda ekleyim. Amd ye asla ekran kartı konusunda 1 kuruş para vermem. Neler çektiğimi bilseniz RX serilerinde. Bu arada ürünü kargolatıp yurtiçi ile iadeye göbderdim. Bu sefer paramı teslim alıp indirim kovalayacağım.
Yok undervolt yap yok fan hızı ayarla. 5070 ti ekran kartının 100w fazlası çalışıp hotspot sıcaklığı 95 lerde gezen bir kartı neden alayim ? Alana saygı duyarım ama ben almam. Amd kullanacaksan undervolt yapacaksın fan ayarlıcaksın da serin çalışacak falan filan. Gerçekten almayim. Tekrar diyorum. Eski bir rx kullanıcısıyım. Önermiyorum. Gerçekten insanlar bizim gibi titiz olsa at koşturamazlar. Bu aeada hazır sistemlerde şöyle bir şey var. Adam test ettik lafı ayağına açık ekran kartı yolluyorBaşta hata var outlet ürünü paketleyeni işten atıcan, onay verenide atıcan. Kasıtlı yapıldığı bariz ortada. Adamlar aklınca sazan avlıyor şuna bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistemlerde ekran kartı kutusunda geliyor diye biliyorum, takılı geliyorsa zaten kargoyla iade edin direkt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atakaya da benim gibi titiz ve takık birisi okudum mesajları bizim gibi adamlara AMD önermeyin olm, kart sağlam olsa bile absürt sebeplerden kart iade ediyoruz
Bide oyuncu kitlesi böyle ince detaylı olsa firmalar böyle at koşturamazdı emin olun.
Hocam senle ben farkındayız olayın bende aynı yollardan geçtim, Sıfır piyasa ikinci el gibi oldu. Bu sadece ekran kartında değil zatne biliyorsun her parçada yapıyorlar. Benim başıma en çok monitörde geldi, 6 tane monitör değiştim ( internet üzerinden ) hepside kullanılmış ve kusurluydu, en sonunda tepem attı gittim vatana 1.5 saat gözümün önünde test ettirdim ve onayladım aldım geldim ve satın aldığım en sağlam monitör şuanYok undervolt yap yok fan hızı ayarla. 5070 ti ekran kartının 100w fazlası çalışıp hotspot sıcaklığı 95 lerde gezen bir kartı neden alayim ? Alana saygı duyarım ama ben almam. Amd kullanacaksan undervolt yapacaksın fan ayarlıcaksın da serin çalışacak falan filan. Gerçekten almayim. Tekrar diyorum. Eski bir rx kullanıcısıyım. Önermiyorum. Gerçekten insanlar bizim gibi titiz olsa at koşturamazlar. Bu aeada hazır sistemlerde şöyle bir şey var. Adam test ettik lafı ayağına açık ekran kartı yolluyor![]()