_BCKY_
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 24
Merhaba, RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum ancak hangi modeli alacağım konusunda kararsızım. En fazla 45-46k civarına çıkabilirim, vatada gece bazen %10-15, incehesapta gaming gecesi, itopyada çarşambaları falan indirim denk getirmeye çalışıyorum ancak ekran kartının nispeten sessiz olması ve ısınmaması önemli çünkü Antalya'da yaşıyorum ve ekran kartını açıp bakımla falan çok uğraşan anlayan biri değilim. 5070 Ti dışında bir ekran kartı düşünmüyorum. Bu fiyat bandında şu ekran kartlarını buldum ancak hangisinin 1200-1500 RPM civarında daha sessiz ve serin çalıştığını bilmiyorum:
Palit GamingPro
Galax Ex Gamer
Zotac Solid SSF
MSI Shadow 3x (Bu karttan da emin değilim, diğerlerinden bariz bir şekilde daha soğuk ve sessiz çalışması gerekiyor çünkü bütçemin biraz daha üzerinde)
Bu kartlardan hangisini tercih etmeliyim? Parayı neredeyse ayarladığım için şuan parasını hakeder bir fark olduğu sürece bu kartlardan(veya başka öneri olursa o kartlardan) en sessiz ve soğuk çalışanı tercih etmek istiyorum.
Edit: Palit GameRock sığmadığı için malesef olmuyor.
Palit GamingPro
Galax Ex Gamer
Zotac Solid SSF
MSI Shadow 3x (Bu karttan da emin değilim, diğerlerinden bariz bir şekilde daha soğuk ve sessiz çalışması gerekiyor çünkü bütçemin biraz daha üzerinde)
Bu kartlardan hangisini tercih etmeliyim? Parayı neredeyse ayarladığım için şuan parasını hakeder bir fark olduğu sürece bu kartlardan(veya başka öneri olursa o kartlardan) en sessiz ve soğuk çalışanı tercih etmek istiyorum.
Edit: Palit GameRock sığmadığı için malesef olmuyor.
Son düzenleme: