Gamegaraj Palit RTX 5070 Ti Gamerock süreç takibi

daha kötüsü değil en iyi ihtimalle eşitler. hardware unboxed videosundaki sonuçların aksini kanıtlayan birçok video var arada o kadar fark olmadığına dair. sadece oyun için kullanacak biri için aradaki farkı verip 5070 ti almak mantıklı mı bence kesinlikle değil ama işin teknoloji ai kısmı da var sadece raw performansla bitmiyor. rtx vsr/hdr reflex dlss4ün daha iyi olması mfg ve düz frame genin daha iyi entegre olması vs. vs. ama dediğim gibi fiyat farkı çok. tepe model 9070 xt 32 33k ya satılırken giriş seviyesi 5070 ti 40k ya satılıyor fiyatı düşmeden ben almazdım şahsen
mfg hariç saydıkların amd de var zaten ki mfg kötü

tamam dostum sen daha kötüsüne 10k fazla ver xdd
Dostum tartısmadan söyliyim ben yıllardır nvıdıa kullanıyom, 9070xt çok iyi bir kart inkar etmiyorum fakat benim AMD markasına geçişim tek bir lafla olamaz bunu demek istiyorum, benim için ekran kartı sadece FPS değil. Bu yüzden kankam tırnak içinde benim gibi insanlar yani kartın her yönünü kullanan ve yıllarca aynı markayı kullanan insanlara rakip kartların önerilmesini mantıklı bulmadığımı söylüyorum. Bu yorumada saygı duyacağını düşünüyorum. Bu tamamen yıllardır iphone kullanan adama android önermek gibi bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kontrol ettik dedikleri şey ilk gelen ürünün jelatinleri yoktu. Şimdikinde jelatin var. Takıp çalıştırdıklarını düşünmüyorum
Bilmiyorum gerçekten, yani dediğin gibiyse gerçekten ağır konuşmak gerekiyor firmaya karşı.

Dostum tartısmadan söyliyim ben yıllardır nvıdıa kullanıyom, 9070xt çok iyi bir kart inkar etmiyorum fakat benim AMD markasına geçişim tek bir lafla olamaz bunu demek istiyorum, benim için ekran kartı sadece FPS değil. Bu yüzden kankam tırnak içinde benim gibi insanlar yani kartın her yönünü kullanan ve yıllarca aynı markayı kullanan insanlara rakip kartların önerilmesini mantıklı bulmadığımı söylüyorum. Bu yorumada saygı duyacağını düşünüyorum. Bu tamamen yıllardır iphone kullanan adama android önermek gibi bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum gerçekten, yani dediğin gibiyse gerçekten ağır konuşmak gerekiyor firmaya karşı.
15 temmuzdu bugün ulaşamadım. Firmayla dün konuştuğumda iade alabileceklerini söylediler. Ben ısrarla 3 farklı sistemle test ettiğimi belirtirken gen 5 e aldınız mı diyor anakartları. Kardşeim bu ekran kartları otomatik olarak pci 3.0 4.0 ve 5.0 ile çalışabilir. Bunun için bir ayara gerek yok. Ayrıca benim anakartım x870 tomahawk. Kart fabrika çıkışı gen 5 zaten. Anlatamıyorsun işte. bugün gün içerisinde tekrar arayıp bilgi alacağım.

Geri