Öneri Masaüstünden Laptopa Geçmeyi düşünüyorum ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
imzamdaki sistemi 1.5 yıldır kullanıyordum ve son 3 aydır o kadar bezdim ki çözülemeyen bir kernel power hatası mevcuttu yazılımsal herşeyi denedim bir türlü çözülmedi psu ekran kartı ram ssd değişip denedim çözülmedi sistem sürekli oyunda donup kapanıyordu en son işlemciyi garantiye gönderdim arızalıymış değişim oldu fakat donma yine devam etti son anakarttan süphelendim ve kaliteli bir teknik servise verdim anakart işlemci soketi veriyoluyla ekran kartı bellekleri arızalıymış ve onarım ücreti 17 bin lira istediler kasayı şimdi geri aldım ne yapsam bilmiyorum kalan sağlam parçaları satıp 4070 laptop alıp rahat edeyim diyorum ama laptopa da geri dönmek istemiyorum şahsen ama masaüstününü sorunları beni bezdirdi hem anakart hem de ekran kartı nasıl arızalanabilir anlamıyorum

laptop zor bakımı servisi aynı şeyi yaşarsın seninde şansına sorunlu çıktı ben genede masaüstü alırdım devam ederdim

laptop zor bakımı servisi aynı şeyi yaşarsın seninde şansına sorunlu çıktı ben genede masaüstü alırdım devam ederdim
yani bilmiyorum 4070 laptoplar da aşırı pahalı zaten ama masaüstü toplarsam yine arıza çıkarsa tek tek parçalarla uğraşıyorum hep en azından vatandan filan hazır sistem bakıp özelleştirip mi alsam sorun olduğunda toplu bakarlar

yani bilmiyorum 4070 laptoplar da aşırı pahalı zaten ama masaüstü toplarsam yine arıza çıkarsa tek tek parçalarla uğraşıyorum hep en azından vatandan filan hazır sistem bakıp özelleştirip mi alsam sorun olduğunda toplu bakarlar
Öyle biraz daha iyi bir sorun oldumu değiştiriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,230
Üyeler
189,049
Son üye
batuhanmamitpoyint
Geri