🔥İndirim Zoko Amiral Kasa Stokta

Geldi İmparatoorrr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa olarak alınır instagramdan konusursanız daha ucuza alırsınız fanları zaten cöp
Bu paraya bu kadar hocam

1 1.5 hafta önce geldi stoga alacaktım sonra vazgeçtim

Bu bütçede çok iyi hatta bunu alırken corsair 3000d idi galiba arasında gidip gelmiştim bunu aldım thermalright 12 cm fanlar ile değiştirdim sonra gaming gen 14cm geldi ön tarafa 3 adet ondan aldım toplamda 3500tl filan geldi gayet memnunun içi geniş . stok fanlar fena değil ama molex bağlantı hız kontrolü yok alacak olanlara tavsiyem sadece ön tarafa bu fanlardan 3 adet alınırsa daha iyi olur

Fanları çöpten kastın hava akışı mı kötü
Çok az sesi var ama f/p açısından bakarsak alternatifi pek yok genel olarak .

Ekler

• IMG_20250629_152618.webp
    IMG_20250629_152618.webp
    556.3 KB · Hit: 120
  • IMG_20250629_152606.webp
    IMG_20250629_152606.webp
    472 KB · Hit: 119
Bu bütçede çok iyi hatta bunu alırken corsair 3000d idi galiba arasında gidip gelmiştim bunu aldım thermalright 12 cm fanlar ile değiştirdim sonra gaming gen 14cm geldi ön tarafa 3 adet ondan aldım toplamda 3500tl filan geldi gayet memnunun içi geniş . stok fanlar fena değil ama molex bağlantı hız kontrolü yok alacak olanlara tavsiyem sadece ön tarafa bu fanlardan 3 adet alınırsa daha iyi olur

Öne 3 adet 14 cm sığıyor mu? Yoksa 14leri yana mı taktınız

malzeme kalitesi nasıl hocam premium hissettiriyorum ?

Fanları çöpten kastın hava akışı mı kötü
basarısız fanlar 1k rpm civarı calısıyor max gücte ve cok sesli calısıyor zaten kasa alırken kasanın icindeki fanlar para ediyor bu kasadaki fanlar en kötü malzemelerden üretildigi icin iş yapmıyor yakın zamandada bozulması mümkün

Ön taraf 420mm destekliyor sitesinde özelliklerde belirtliliyor bakabilirsin baya büyük ve geniş bir kasa üst segmente bile gidiyor.

Sadece ön taraf 14cm destekliyor keşke ekzoz fanda destekleseydi ama bu bütçede ancak bu kadar . yalnış olmasın eve gidince tekrar kontrol ederim üst tarafta 14cm destekliyordu galiba ama yan ,alt ve ekzoz fan 12cm

malzeme kalitesi nasıl hocam premium hissettiriyorum ?
Orta düzey hocam yalan olmasın öyle premimum hissi yok ama kasa gayet geniş yanda 2 adet 12cm fan desteği menteşeli cam vs güzel kasa memnunum yani .

Son düzenleme:
Ön taraf 420mm destekliyor sitesinde özelliklerde belirtliliyor bakabilirsin baya büyük ve geniş bir kasa üst segmente bile gidiyor.
Bir ara arctic 420mm kampanyaya girince bahsi geçmişti @Ckribrahim resimli örnek atmıştı zor bela sığmış 420mm soğutucu ama evet takan var .

Beyazı ayni bu şekilde 12cm lik thermalright fanlarla değiştirdim kendi fanları molex olduğu için tavsiye ederim hem fanlari hem kasayi

Alinir ama.fiyati daha uygun zokonun

Sadece ön taraf 14cm destekliyor keşke ekzoz fanda destekleseydi ama bu bütçede ancak bu kadar .

Orta düzey hocam yalan olmasın öyle premimum hissi yok ama kasa gayet geniş yanda 2 adet 12cm fan desteği menteşeli cam vs güzel kasa memnunum yani .
Hazır burdayken sorayım 14 cm le 12cm arasında geçmeye değer isi farkı varmi kasa ısınmıyor sadece meraktan soruyorum

Geri