🔥İndirim Zoko Amiral Kasa Stokta

3 aydır kullanıyorum o kadar gürültülü fanları yok 10 üzerinden 4 falan derim anca soğutmasını da beğendim ağır yükte 80 derece gören işlemcim 68-69'larda geziyor. Ortalıkta kulaktan dolma bilgiler yerine kullanıcı yorumlarına bakın bence.
Benim yorumum değil bu zaten konuda yazılanlar için söyledim.

3 aydır kullanıyorum o kadar gürültülü fanları yok 10 üzerinden 4 falan derim anca soğutmasını da beğendim ağır yükte 80 derece gören işlemcim 68-69'larda geziyor. Ortalıkta kulaktan dolma bilgiler yerine kullanıcı yorumlarına bakın bence.
Ben bu kasayi daha onceden aldim keyfe keder , zokonun bir kasasini dahada almistim ondada fanlar cok kotuydu bu yazdigim yorumum kullanici yorumu fanlarida cfm olcer ile kontrol ettim . Bu fana guzel demek icin gercekten premium yada orta sinifin ustu fan kullanmadigini gosterir . Bu kasaya gectiginizde 12 derece gibi bir sogutma yasadiysaniz bunu ustundeki kalitesiz fanlarindan degil bir onceki kullandiginiz kasayi sorgulamak lazim

Bu bütçede çok iyi hatta bunu alırken corsair 3000d idi galiba arasında gidip gelmiştim bunu aldım thermalright 12 cm fanlar ile değiştirdim sonra gaming gen 14cm geldi ön tarafa 3 adet ondan aldım toplamda 3500tl filan geldi gayet memnunun içi geniş . stok fanlar fena değil ama molex bağlantı hız kontrolü yok alacak olanlara tavsiyem sadece ön tarafa bu fanlardan 3 adet alınırsa daha iyi olur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok az sesi var ama f/p açısından bakarsak alternatifi pek yok genel olarak .
Kartta tuğla gibi maşallah , red devil olduğunu belli ediyor :kekw:

Dostlar kasa o kadar iyi ki öndeki 3 fan rahatlıkla yetiyo merak etmeyin ben üste de 3 adet fan aldım görüntüsü güzel olsun diye canavar gibi oldu fanlar yetiyo mu diye kafanızda şüphe olmasın yani. içi çok geniş en büyük parçaları koyun 4 fanlı ekran kartı olsa o bile sığar yani gemi gibi kasa

Beklentiyi ayarlarsanız kasa baya güzel. Ama bu fiyata takılacak fanların çokta kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

Bu kasayı alanların belirtildiği gibi Thermalright 12 veya 14'lük fanlarından da alması lazım. Üstündeki fanlar idarelik.

Hakikatten ya işyerine itx kasasını aldım. Sesten dolayı fanları sökmek zorunda kaldım. NZXT kasa fanları cidden kötü.
Bundan önce Çin malı bir kasam vardı üçte biri fiyatına aldığım 4 Argb fanla gelmişti ve daha sessizdi :D

marka farketmeksizin hepsi 1500rpm oluyor hepsi aynı havayı üflemiyor mu ya

marka farketmeksizin hepsi 1500rpm oluyor hepsi aynı havayı üflemiyor mu ya
bu fanlarla bi ara cok kafayı bozmustum her markanın fanlarından 1 tane test icin almıstım cfm ölcer basın ölcer dahil testler yapmıstım
bu tarz kasalardaki fanlarda örnek veriyorum 1.2k rpm diyor ama fan 1.105 1.180 gibi sapıtma payları oluyor

senin soruna gelincede örnegin bütün fanlar 1.5k rpmde döndügünde aynı havayı vermiyor kanat yapısıyla ilgilisi var bu durumun kagıttaki verilere bakma cogu uyusmuyor fanların

Geri