🔥İndirim Zoko Amiral Kasa Stokta

Beyazı ayni bu şekilde 12cm lik thermalright fanlarla değiştirdim kendi fanları molex olduğu için tavsiye ederim hem fanlari hem kasayi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alinir ama.fiyati daha uygun zokonun
İçindeki fanlara bakarak zokonun bir anda bozulması mı bu mu üstüne 750w çakacağım

Beyazı ayni bu şekilde 12cm lik thermalright fanlarla değiştirdim kendi fanları molex olduğu için tavsiye ederim hem fanlari hem kasayi

Alinir ama.fiyati daha uygun zokonun

Hazır burdayken sorayım 14 cm le 12cm arasında geçmeye değer isi farkı varmi kasa ısınmıyor sadece meraktan soruyorum
Ben daha sessiz bir şekilde daha fazla hava girsin diye tercih ettim elbette ısıya da etkisi olur .

NZXT'nin kasayla gelen fanları bile 3 pinli PWM desteği yok, ses yapıp kafa ütülüyor. Çin işi kasadan nasıl bir fan performansı bekliyorsunuz.

NZXT'nin kasayla gelen fanları bile 3 pinli PWM desteği yok, ses yapıp kafa ütülüyor. Çin işi kasadan nasıl bir fan performansı bekliyorsunuz.
Şahsen ben sadece bozulmamasını bekliyorum yöneticim

Alıntıya bakınız
Sesli olabilir ama uçak motoru gibide değil yani oynun sesinden onuda anlamassin zaten

Hocam anlatamıyoruz valla 2k ya şöyle geniş kasa yok gibi bisey ömürlük kasa yeminle fanı değiştirdim beğenmeyen değişsin rahatına baksın gidip 5-6 k Fansız kasaya para bayanda ne bileyim yani

Son düzenleme:
Fanlar ses çıkarıyor mu çok bunun?
Kardeşimide aynı kasadan aldım benim kasadan çıkan stok fanlardan yana ekledim toplamda 6 stok fan sesi biraz var ama normal öyle kafa ütüleyecek gibi değil hava akışı gayet yeterli . başka markalarda da molex bağlantılı stok fanlar gördüm bazıları çok zayıf hava akımı yönünden bunlar o açıdan iyi .

2 yıldır kullanıyorum, malzeme kalitesi fiyatına göre çok güzel. Temizliği kolay, kablolama için yeterli alan mevcut. Tek sıkıntı kasa ile gelen fanlar molex ve meh seviyede. Zaten E-ATX, ek olarak kağıt üzerinde 420 desteklemiyor fakat forumda ön tarafa artic 420 takan bir arkadaş vardı.

3 aydır kullanıyorum o kadar gürültülü fanları yok 10 üzerinden 4 falan derim anca soğutmasını da beğendim ağır yükte 80 derece gören işlemcim 68-69'larda geziyor. Ortalıkta kulaktan dolma bilgiler yerine kullanıcı yorumlarına bakın bence.

Geri