Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,613
en iyisi hangisi terleme yapsın veya yapmasın sorun yok yeterki ferahlatsın ve kokmiyim ben bu kadar rahatsızo luyorsam yanımdakilkeri düşünemiyorum.
bu roll on u kullanmıştım yapış yapış ya daha çok krem veya jel olanından istiyorumEn son aldığımda 180 liraydı.NIVEA Men Erkek Roll On Deodorant Black&White Invisible Güçlü Etki 50 ml,72 Saat Anti-perspirant Koruma : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
NIVEA Men Erkek Roll On Deodorant Black&White Invisible Güçlü Etki 50 ml,72 Saat Anti-perspirant Koruma : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
büyük ihtimal sprey kullanıyorsun. roll-on daha iyidir
Fazla sürmüş olabilir misin ?bu roll on u kullanmıştım yapış yapış ya daha çok krem veya jel olanından istiyorum
Kaynak:Uzm. Dermatolog Sinan EnginDeodorantlar yalan her gün duş al
old spiceın terletmeyeninden aldım. o da yaramazsa artık doktora gitcemRexona clinical men yeşil kutu denedim terketmiyor hiç uzun vadede sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama benim hoşuma gitmişti araştırıp alın siz yinede
sabahına duş aldım denemeye gittim geldim axe sıkmıştım gene kokuyordum.Deodorantlar yalan her gün duş al
sanmıyorum hocamFazla sürmüş olabilir misin ?
stickmi hocamOld Spice Captain kullanıyordum 1 senedir 2 jel 2 stick almıştım jeller çabuk bitmişti güzeldi ama stick bence daha kullanışlı daha güzel ama şuan bearglove kullanıyorum felaket bir kokusu var müthiş bir şey
Evet hocam bildiğin müthiş bir şampuan kokusu var köpürmemiş düz eline döktüğün gibi kokan cinsten bağımlılık yaptıstickmi hocam