snop02
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
ne lazım, varsa atayım.Sağlam lisansta 270 tl
ne lazım, varsa atayım.Sağlam lisansta 270 tl
Tamam massgrave laf etmeyelim de 35 Liraya satılan keyler nasıl güvensiz oluyor anlamadım. Bu forumda bilgisizlik virüs gibi yayılıyor.35 liraya aldığın keyler daha güvensiz ve anakarta gömülür. Sadece CTRL + C > CTRL + V> 4 diyeceksin bu kadar. 4 dediğim KMS yazan şimdi yanlış olmasın
Anakarta gömüldüğü için olabilir mi? 35 liranı çöp etmek istiyorsan buyur, al. Daha anahtarın ne olduğunu bile bilmiyorsunTamam massgrave laf etmeyelim de 35 Liraya satılan keyler nasıl güvensiz oluyor anlamadım. Bu forumda bilgisizlik virüs gibi yayılıyor.
Şu zekaya sahip olsam dünyada derdim tasam kalmaz. Anakarta gömüldüğü zaman ne oluyor peki? Engin bilgini benimle paylaşır mısın?Anakarta gömüldüğü için olabilir mi? 35 liranı çöp etmek istiyorsan buyur, al. Daha anahtarın ne olduğunu bile bilmiyorsun
YokŞu zekaya sahip olsam dünyada derdim tasam kalmaz. Anakarta gömüldüğü zaman ne oluyor peki? Engin bilgini benimle paylaşır mısın?
Çünkü cahil adamın birisin dostum. Söylediklerin alakasız ve insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Cahile laf anlatamadığım için yazmadım. Klavyeme yazıkÇünkü cahil adamın birisin dostum. Söylediklerin alakasız ve insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Windows 11 prone lazım, varsa atayım.
Hocam satıcı bile aynı, sadece galiba başında anti yoktu teck bilişimdi. Mak tır galiba değil mi. Bu arada 1 tl fiyatı da iyiymiş, link varsa tar misinizBen şu şekil almıştım. En az 3 adet alınabiliyordu bu arada. Adamlar 8 tane gönderdi, birkaç tanesi çalışmadı ama sonuç olarak aktifleştirdim ve rahatça kullanıyorum.
gel özelden kod atıyım ne büyümüş konu bilgisi olmayan yorum yapmasın lütfenHocam satıcı bile aynı, sadece galiba başında anti yoktu teck bilişimdi. Mak tır galiba değil mi. Bu arada 1 tl fiyatı da iyiymiş, link varsa tar misiniz![]()
Maalesef, ürün satışta değil şu anda. Yine de en ucuz bulduğunuzu alın, bir sıkıntı çıkarsa da nolcak, kaç lira sanki.Hocam satıcı bile aynı, sadece galiba başında anti yoktu teck bilişimdi. Mak tır galiba değil mi. Bu arada 1 tl fiyatı da iyiymiş, link varsa tar misiniz![]()