Fiber kutusu takılmadı fakat fiber altyapı var diyor

Bende kutu var ama dairelere kablo döşenmemiş altyapı sorgudada hiçbir şey gözükmemekte

Firmaların sunduğu tarifeyle alakalı 100 çıkması. Türknet Tt altyapı tek taride vdsl-fiberde 100.

Firmaların sunduğu tarifeyle alakalı 100 çıkması. Türknet Tt altyapı tek taride vdsl-fiberde 100.
Biliyorum hocam benim sorum normalde vdsl çıkıyordu birkaç gün önce türknet ve diğerlerinde altyapım ama şimdi fiber çıkıyor fakat bizim kutu hala takılmadı

Tt vdsl dönüşüm olduğu için sistemde bilgiyi fiber olarak güncellemiş olabilir. Firmalarda zaten o bilgiye göre sonuç veriyor.

Hocam şimdi türk telekomun sitesinden sorgulama yapabildim düzelmiş
Ekran görüntüsü 2025-07-14 011717.webp

Türk Telekomda ise hipernet yazıyor

Hocam şimdi türk telekomun sitesinden sorgulama yapabildim düzelmiş Alıntıyı görüntüle
Türk Telekomda ise hipernet yazıyor
Altyapı kullanılabilir hale gelince veya gelmeye yaklaşınca Türk Telekom altyapı gelen evleri dolaşıp kullanmak ister misiniz diye soruyor genelde, biz de baya beklemiştik ama biz eve kendimiz kablo çektik kutu vardı kutunun aktifleşmesini bekledik 1 aya yakın.

Bende binaya gelip her daireye kablo cektiler sadece kutu yok kazi calismasi yapilacak dediler bekliyoruz bakalim kac ay surecek

Geri