❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

ben elektronikçiyim çipte arıza yoksa pcb üzerindeki lehimleri kontrol ederdim ,çalışmıyor dediğiniz yere sağlam switch takar daha sonra onun bacaklarını o yuvalara lehimlerdim temassızlık olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizinki lehim istiyor büyük ihtimalle başka bir sorun olacağını düşünmüyorum hatta şey yapın. Klavyenin o tuşu gittiği zaman sert bir şekilde iyice bastırın daha sonra deneyin bakalım çalışıyor mu
Klavye hotswap lehim yapmadan tak çıkar yapabiliyorsun switchleri.

1 hafta önce sorun yoktu. Başlarda çift basma ve seyrek algılama başladı. Bugün switch denemek için bastım hiç çalışmadı.

1 hafta önce sorun yoktu. 1 haftada oldu.

Arka arkaya 50 defa basınca geldi şimdi :D. Bakalım ne zaman gidecek.
Hocam sana yukarda çözümü yazdim.

Elime ulaştı şimdi. Çok güzel paketlemişler, kutusu vs çok temiz gelmiş. Tuşların hepsini kontrol ettim çift basma, basmama gibi sorunları var mı diye, hiçbir sıkıntıya rastlamadım. Plastiği bana o kadar kötü gelmedi sağdan soldan bastırıldığında ses çıkartmıyor yani. Pad'in üstünde biraz kayıyor sadece, ayakları açınca tam sabit duruyor. Normalde kablolu kullanıyorum ama diğer modları da kullanıp eksilerini artılarını eklerim yakında. 32 dolara kesinlikle alınabilecek bir ürün hatta vergi çıksa bile yine değecegini düşünüyorum, karar sizin.

Ekler

• IMG_20250714_153439.webp
    IMG_20250714_153439.webp
    563.2 KB · Hit: 71
Elime ulaştı şimdi. Çok güzel paketlemişler, kutusu vs çok temiz gelmiş. Tuşların hepsini kontrol ettim çift basma, basmama gibi sorunları var mı diye, hiçbir sıkıntıya rastlamadım. Plastiği bana o kadar kötü gelmedi sağdan soldan bastırıldığında ses çıkartmıyor yani. Pad'in üstünde biraz kayıyor sadece, ayakları açınca tam sabit duruyor. Normalde kablolu kullanıyorum ama diğer modları da kullanıp eksilerini artılarını eklerim yakında. 32 dolara kesinlikle alınabilecek bir ürün hatta vergi çıksa bile yine değecegini düşünüyorum, karar sizin.
H.olsun sorunsuz kullanırsın inş. Zaten bu fiyata burun kıvıran biri, bedavaya versen yine kusur bulur.

H.olsun sorunsuz kullanırsın inş. Zaten bu fiyata burun kıvıran biri, bedavaya versen yine kusur bulur.
Aynen hocam, teşekkür ederim. 🙏

IMG_20250714_160236.webp

Bu arada bana fiyati daha aşağılarda gösteremeyeceklerini söylemişlerdi mailde de göstermişler. Belki de bundan ötürü vergi çıkmamış olabilir. Her ihtimale karşı yeni alacak arkadaşlar mail atarak alsınlar.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bizimkide devlete kaldı

Ciddi Yunexpress kargoları gelmezse ana bacı gircem her yere artık yanii abi bu nası bi saçmalık lan.

Sağolasın hocam. Benim klavye de kalacaktı az kalsın ucundan döndüm. Umarım çözülür tez vakitte şu gümrükteki klavyelerin akıbeti.
Sanmam çözülüceğini. epomaker yunexpresi, yunexpresste imile yi darlamalı feci şekilde. Veya yunexpress direkt gümrükteki kargolar için tr firmalariyla anlaşmalı. 100 kişi birden yunexpress mailine aynı anda çince yazsak üstüne imileye de yazsak yiyorsa çözülmesin

İmkanları olsa Temu'da ki gibi bedava bile almaya çalışırlar , yok kutu yırtık geldi , yok keycaps'de çizik var.

Sanmam çözülüceğini. epomaker yunexpresi, yunexpresste imile yi darlamalı feci şekilde. Veya yunexpress direkt gümrükteki kargolar için tr firmalariyla anlaşmalı. 100 kişi birden yunexpress mailine aynı anda çince yazsak üstüne imileye de yazsak yiyorsa çözülmesin
Bir şey olacağını sanmam Türkiye'deki 100 kişi için mi uğraşacaklar. Yunexpress Asya'nın en büyük b2b ve b2c lojistik firmalarından biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,448
Üyeler
186,197
Son üye
Doblo sağ ön farı
Geri