Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
Burası zaten çinin trendyolu gibi bir site vergi yok yani arkadaşa 540 Çinliler için çok az değil onu anlatmak istedimveegi ekleyince gene uçar
Burası zaten çinin trendyolu gibi bir site vergi yok yani arkadaşa 540 Çinliler için çok az değil onu anlatmak istedimveegi ekleyince gene uçar
he bi dk bidaha inceliyim tg baksana hocamBurası zaten çinin trendyolu gibi bir site vergi yok yani arkadaşa 540 Çinliler için çok az değil onu anlatmak istedim
Okhe bi dk bidaha inceliyim tg baksana hocam
daha kargoya verileli 1 gün olmuş vergi çıkacak diye milleti galeyana getirmeyin li olan gonderilerde found 4px zaten eski ptt anlaşmalı ssleri atmayın
hangi kargo şirketleriyle çalışıyorlar acabaOrası apayrı bir mesele ,guvendirip chinaposta veriyorlar. 540ta çok az fiyat değil bu arada .Adamlar Nova 2 liteyi 120 yuana satıyor bu fiyata site komisyonu+kargo fiyatı dahil .Birde CNB diye bir platformdan ödersen 2$ daha düşüyormuş
2gunde pttyemi geldi kargon?
Trye gönderim yok sadece örnek olarak attımhangi kargo şirketleriyle çalışıyorlar acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye'ye de gelmeden gözükebiliyor sistemdehangi kargo şirketleriyle çalışıyorlar acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eski mi bak 2 oldu epomaker konusundada killik ettin vergi ciktigi diye bos yaptin insalari yanlis yonlendirip durma 3 . üde sikinti olur sen dava açiyodun noldu gelmedi kagitdaha kargoya verileli 1 gün olmuş vergi çıkacak diye milleti galeyana getirmeyin li olan gonderilerde found 4px zaten eski ptt anlaşmalı ssleri atmayın
Türkiye'ye de gelmeden gözükebiliyor sistemde
çin için bu fiyatlar pahalı bile sayılır adamlar teknoloji anlamında dünyaya kıyasla 50 yıl ileride yaşıyor resmen abd halt yer yanındaTrye gönderim yok sadece örnek olarak attım
konu o degil kiBeyler yemin ediyorum ne garip adamlarsınız1.700 TL'lik şeyi 800e alıyorsunuz birde 500'e gelmedi diye hemen iptal diyenleriniz falan var al-satcılar var
Sizin yuzunuzden ihtiyaci olanlar alamadı umarım 10 katı vergi çıkar size iptal de olmaz.