Wireless mouse önerisi

tamam skates değişmenize gerek yok o zaman ya alın gitsin
hocam selam rahatsız ediyorum fakat karta parayı yükledim biraz araştırdım mousu ben palm grip tutan birisiyim onun için küçük gelir dediler 3k ya başka önerin var mıdır ?

hocam selam rahatsız ediyorum fakat karta parayı yükledim biraz araştırdım mousu ben palm grip tutan birisiyim onun için küçük gelir dediler 3k ya başka önerin var mıdır ?
deathadder v3 pro al ikinci el temiz kullanılmış garantili

scyroxlar gaming gende 2.600 iyzicoyla falan 2.2 civarina geliyor olmasi lazim oradan alabilirsiniz wraithten almaya gerek yok

yok kalktı o indirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tmm işte v6 al palm grip için

babuşum meyergaming den al dene beğenmezsen şartsız koşulsuz iade edersin bukdr basit işte ya

Son düzenleme:
yok kalktı o indirim

tmm işte v6 al palm grip için

babuşum meyergaming den al dene beğenmezsen şartsız koşulsuz iade edersin bukdr basit işte ya
v6yi palm grip tutman icin elinin cok kucuk olmasi gerek direkt olarak palm grip diyemezsin eli buyuk ise ftip anca tutar

V6 al o zaman.

aldım v6 yı hocam hepsiburadadan satıcı betaplus sanırım gaminggen oluyor iade olarak sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

v6yi palm grip tutman icin elinin cok kucuk olmasi gerek direkt olarak palm grip diyemezsin eli buyuk ise ftip anca tutar
Ftip dediğiniz ne oluyor hocam

aldım v6 yı hocam hepsiburadadan satıcı betaplus sanırım gaminggen oluyor iade olarak sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

Ftip dediğiniz ne oluyor hocam
finger tip eger elin 19 cm falansa oyle tutarsin 17 falansa palm tutarsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,031
Üyeler
185,017
Son üye
Kraven The Hunter