EN EN EN İyileri scyrox v6, v8 ve MchoseL7 Promerhabalar bütçem maksimum 2k o civarlarda güzel bir mouse arıyorum
hocam selam rahatsız ediyorum fakat karta parayı yükledim biraz araştırdım mousu ben palm grip tutan birisiyim onun için küçük gelir dediler 3k ya başka önerin var mıdır ?tamam skates değişmenize gerek yok o zaman ya alın gitsin
deathadder v3 pro al ikinci el temiz kullanılmış garantilihocam selam rahatsız ediyorum fakat karta parayı yükledim biraz araştırdım mousu ben palm grip tutan birisiyim onun için küçük gelir dediler 3k ya başka önerin var mıdır ?
Hocam küçük gib gözüktü bana mousedeathadder v3 pro al ikinci el temiz kullanılmış garantili
değil hocam palm grip için mouse swarcowun videosu var izleyin isterseniz çok büyükse eliniz olmayabilirHocam küçük gib gözüktü bana mouse
hocam başka öneriniz var mıdeğil hocam palm grip için mouse swarcowun videosu var izleyin isterseniz çok büyükse eliniz olmayabilir
scyroxlar gaming gende 2.600 iyzicoyla falan 2.2 civarina geliyor olmasi lazim oradan alabilirsiniz wraithten almaya gerek yok
hocam selam rahatsız ediyorum fakat karta parayı yükledim biraz araştırdım mousu ben palm grip tutan birisiyim onun için küçük gelir dediler 3k ya başka önerin var mıdır ?
v6yi palm grip tutman icin elinin cok kucuk olmasi gerek direkt olarak palm grip diyemezsin eli buyuk ise ftip anca tutaryok kalktı o indirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tmm işte v6 al palm grip için
babuşum meyergaming den al dene beğenmezsen şartsız koşulsuz iade edersin bukdr basit işte ya
V6 al o zaman.hocam selam rahatsız ediyorum fakat karta parayı yükledim biraz araştırdım mousu ben palm grip tutan birisiyim onun için küçük gelir dediler 3k ya başka önerin var mıdır ?
Ftip dediğiniz ne oluyor hocamv6yi palm grip tutman icin elinin cok kucuk olmasi gerek direkt olarak palm grip diyemezsin eli buyuk ise ftip anca tutar
finger tip eger elin 19 cm falansa oyle tutarsin 17 falansa palm tutarsinaldım v6 yı hocam hepsiburadadan satıcı betaplus sanırım gaminggen oluyor iade olarak sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
Ftip dediğiniz ne oluyor hocam