Netspeed kullananlar 2dk toplanın

ya bide saçma olan 27 haziranda facebooktan yazmışlar siber saldırı diye hala bir açıklama yok mesaj atıyorum her hesabına web sitemizden yapabilirsiniz diyor web sitelerini yavaşlatmışlar her F5 de site çöküyor
Hat değerleri de kötüleşiyor onların serverları yüzünden :D Serverleriyle ilgili şekilli küfürler edicem artık oraya geldi konu :D Sitelerini de sunucularını da .... diye başlıycam o olacak :D

Ekler

• hat değerleri.webp
    hat değerleri.webp
    40.5 KB · Hit: 18
gıbırnettede acayip şekilde sorun var tek netspeed de değil bu gidişle turknete basvuracam

Hat değerleri de kötüleşiyor onların serverları yüzünden :D Serverleriyle ilgili şekilli küfürler edicem artık oraya geldi konu :D Sitelerini de sunucularını da .... diye başlıycam o olacak :D
9.7 snr düştük bakalım daha ne kadar düşücez : D

bir tane facebook yorumunda dayı şey yazmış Hayırlı Olsun bütün bilgileriniz bebelerin elinde diye adam haklı
alsın bilgilerimi umrumda değil enazından dogru dürüst bir sağlayıcı olur

CS 2 En az 1500 ping üstü alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam dediğiniz doğru bir açıklama yapsalar bari ona göre hareket etsek

Oyun oynama zaten hocam risk valla oynatmaz zaten bu internet

Youtubeye girmiyo hocam ne oyunu :)
2 aya falan taşınacağım evden o yüzden turknete geçemiyorum taşınma olmasa 1 dakka durmam

CS 2 koptum 24 saat banlıyım mobil veri internetim bu yüzden bitti(50GB)
Valla benim de bitti utanmadan tam ücret alırlarsa yazıklar olsun. Mümkün olan en kısa zamanda değiştireceğim ( 2 buçuk ay 😂) bu iss yi.

Bi s...m de doğru gitmez zaten bu ülkede

Valla benim de bitti utanmadan tam ücret alırlarsa yazıklar olsun. Mümkün olan en kısa zamanda değiştireceğim ( 2 buçuk ay 😂) bu iss yi.
Babama laf anlatabilirsem direk değiştircemde yeni geçmiştik ama şu hali bile vodafoneden iyi bu arada o beni şaşırttı

Bi s...m de doğru gitmez zaten bu ülkede
IShowspeed ülkede yayın yaparken yayın drop yiyordu ekran yeşil oluyordu İstanbulda bile farklı şeyler yüzünden adam drop yedi Türkiye altyapısı ve hala Suriyeye fiber çekmeye çalışıyorlar

Geri