Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Babama laf anlatabilirsem direk değiştircemde yeni geçmiştik ama şu hali bile vodafoneden iyi bu arada o beni şaşırttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IShowspeed ülkede yayın yaparken yayın drop yiyordu ekran yeşil oluyordu İstanbulda bile farklı şeyler yüzünden adam drop yedi Türkiye altyapısı ve hala Suriyeye fiber çekmeye çalışıyorlar
Çeksin anasını satim bu millet hizmeti haketmiyo bu ışıltılı hayatı milletimiz seçti. Suriyeye döşesin ırağa döşesin mis gibi

Çeksin anasını satim bu millet hizmeti haketmiyo bu ışıltılı hayatı milletimiz seçti. Suriyeye döşesin ırağa döşesin mis gibi
Hocam ne yalan söyleyeyim üniversite sonra Kara veya Hava astsubaylık gelmezse başka bir ülkeye taşınmayı düşünüyorum

Hocam ne yalan söyleyeyim üniversite sonra Kara veya Hava astsubaylık gelmezse başka bir ülkeye taşınmayı düşünüyorum
Gitme imkanın varsa git ne havası karası ya 😂

Bölgesel sandım ama değilmiş gene tüm Türkiyede.
Netspeedi aradım sözde altyapısal çalışma varmış ama pek inanmadım az kaldı ttnin kendisine geçeceğim gibi

Altyapısal çalışma derken detay verdiler mi ?
Yok altyapıda bakım yapılıyormuş o tamamlanmamış yarın sabaha kadar düzelmezse tekrar arayın dediler

Her forum üyesi için bir sürüngen vurursun artık :)

Ben değiştirip Turknet geçtim rahatım şuanda
Netspeed 200 mbit veriyor türknet 100 üstü vermiyor yoksa bende isterim gigafiber ama :D gpon altyapı var yapacak bir şey yok

Geri