blueaimm
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Şuanlık problemli düzelirmi bilmiyoruzBugün geçiş için başvuru yaptım netspeede. Problemliyse geri döneyim
Şuanlık problemli düzelirmi bilmiyoruzBugün geçiş için başvuru yaptım netspeede. Problemliyse geri döneyim
Hava astsubayı ol. Özellikle radarcı falan olursan üst kısmın resmi alt kısmın şort terlik ile takılırsınHocam ne yalan söyleyeyim üniversite sonra Kara veya Hava astsubaylık gelmezse başka bir ülkeye taşınmayı düşünüyorum
İlk hedefim o hocam havaHava astsubayı ol. Özellikle radarcı falan olursan üst kısmın resmi alt kısmın şort terlik ile takılırsın
Daha 1 saat önce başvuru yaptım gıbır ile sessiz sakin takılıyordum. Korkuttu açıkçası bu başlık.Şuanlık problemli düzelirmi bilmiyoruz
Valla hocam verdimi güzel veriyo da işte. Yorum yok ya Atlantis net omurgasına mı ne geçiş yapıyormuş o yüzden ara ara böyle kopmalar vs normal. Evet artık TT sunucularını kullanmayacakmış arkadaşlar.Daha 1 saat önce başvuru yaptım gıbır ile sessiz sakin takılıyordum. Korkuttu açıkçası bu başlık.
Son 5 yılda toplasan 4 defa sorun yaşamamışımdır
Dediklerine göre TT yapmış ama bilmiyorumMillenicom' a da benzer bir şey olmuştu suan temiz ama acaba o da mı siber saldırı yedi
Verdimi güzel internet veriyor ama son zamanlarda sıkıntı var. Omurga altyapısını Atlantisnet geçiriyormuş sanırım.Bugün geçiş için başvuru yaptım netspeede. Problemliyse geri döneyim
TT altyapısını bırakıyorsa başka internete geçiş vaktiValla hocam verdimi güzel veriyo da işte. Yorum yok ya Atlantis net omurgasına mı ne geçiş yapıyormuş o yüzden ara ara böyle kopmalar vs normal. Evet artık TT sunucularını kullanmayacakmış arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediklerine göre TT yapmış ama bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verdimi güzel internet veriyor ama son zamanlarda sıkıntı var. Omurga altyapısını Atlantisnet geçiriyormuş sanırım.
Veriyor hocam.TT netten başka VDSL sağlayabilecek yok galiba bildiğim kadarıyla. Bende VDSL var çünkü
TT altyapısını değil Aktarma sunucularını kullanıyordu Şimdi Atlantisnet kullanacak sanırım.TT altyapısını bırakıyorsa başka internete geçiş vakti
Valoya bile giremiyorum artık pesBende şuan ping sorunu var
Valodayım 150 aşşasına düşmüyordu şimdi düzeldi gibi 20lerdeValoya bile giremiyorum artık pes![]()