2 diski nasıl birleştirebilirim?

Reaksiyon skoru
4,039
Dostlar selam,
1752656858561.webp

İşyerinde bu şekilde bir depolama var. 2 sürücü içinde de önemli bilgiler mevcut. Silmeden etmeden ikisini nasıl birleştirebilirim?

tek disk ikiye bölündüyse birleştirilebilir lakin bildiğim kadarıyla 2 farklı diski tek disk gibi gösteremiyorsunuz

Paragon Partition Manager programı yardımcı olabilir. Merge veya resize işlemleri yardımcı olabilir. Hiç yapmadım bilemiyorum. Ayrıca ücretsiz versiyonu bunu yapar mı bilmiyorum.

tek disk ikiye bölündüyse birleştirilebilir lakin bildiğim kadarıyla 2 farklı diski tek disk gibi gösteremiyorsunuz
Tek disk 2'ye bölünmüş vaziyette şuan zaten. 500gb bir m2 var üzerinde. Bölmüş akıllı birisi sanki 100gb yetecek gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paragon Partition Manager programı yardımcı olabilir. Merge veya resize işlemleri yardımcı olabilir. Hiç yapmadım bilemiyorum. Ayrıca ücretsiz versiyonu bunu yapar mı bilmiyorum.
İnternetten biraz araştırdım ancak o da bir diski silerek birleştiriyormuş sanırım.

Tek disk 2'ye bölünmüş vaziyette şuan zaten. 500gb bir m2 var üzerinde. Bölmüş akıllı birisi sanki 100gb yetecek gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten biraz araştırdım ancak o da bir diski silerek birleştiriyormuş sanırım.
Aynen oyle C yi zaten silemezsiniz, sistem var formatsiz olmaz, D tarafinda veriler gider silerseniz o sekilde birlestirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri