Bu fiyata bu sistem değermi

LykeN

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler bu sistemi almayı dusunuyorum normal fiyatı 30.8k taksitle 35k oluyor mecbur taksit yapmam lazım sizce değermi veya taksitle alabilceğim bir sistem varmıdır önerdiğiniz?

Ekler

• IMG_0862.webp
    IMG_0862.webp
    99.8 KB · Hit: 63
Hepsiburada ve trendyolda peşin fiyatına 6-9 taksit kampanyaları var. kendiniz toplamanız lazım ama.
1752683761569.webp

Ve ben kendim trendyol ve hepsiburadaki fiyatlarla bu sitemi bu fiyata topladım. üstelik 6-9 taksit seçenekli halde

Son düzenleme:
Kendiniz burada konu açıp bütçenizi belirtip ona göre toplarsanız daha güzel olur. Hem bu fiyat bandında daha güzel kasalar var

Dostum cidden cok teşekkür ederim emeğine sağlık allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir şey sorucam attıgın linklerdeki satıcılar güvenilir mi? acaba?

Dostum cidden cok teşekkür ederim emeğine sağlık allah razı olsun

Son bir şey sorucam attıgın linklerdeki satıcılar güvenilir mi? acaba?
evet hepsi güvenilir. özellikle seçtim.

evet hepsi güvenilir. özellikle seçtim.
31.6k fiyat çıktı suanda iyi mi? eklememi tavsiye ettiğin bir şey varmı kendi sıvı sogutucum var evde hediye gelmişti onu takıcam sogutucu eklemedım oyuzden onun yerıne ne eklemeliyim

31.6k fiyat çıktı suanda iyi mi? eklememi tavsiye ettiğin bir şey varmı kendi sıvı sogutucum var evde hediye gelmişti onu takıcam sogutucu eklemedım oyuzden onun yerıne ne eklemeliyim
sıvı sogutma ne var elinde ve bütçe ne
hazır sisteme göre toplamıştım ben

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-lc-240-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html

Bu sogutucudan var kuzenım hedıye etmişti bütçe 33

5060 yerıne 2 lşra daha koyup 9060xt 16gb vermek mantıklı olurmu

Son düzenleme:
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-lc-240-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html

Bu sogutucudan var kuzenım hedıye etmişti bütçe 33

5060 yerıne 2 lşra daha koyup 9060xt 16gb vermek mantıklı olurmu
mantklı olur tabii
sıvı sogutucunuza o bırakrtığım kasa olmaz. hepsiburada 240mm sıvı sogutmalı güzel kasalar da yok hep pahalı harici bi yerden kasa bakın alacaksanız.

mantklı olur tabii
sıvı sogutucunuza o bırakrtığım kasa olmaz. hepsiburada 240mm sıvı sogutmalı güzel kasalar da yok hep pahalı harici bi yerden kasa bakın alacaksanız.
Ya olmazsa iade ederim uygun olan bir sıvı sogutucu alırım iade süresi var suanlık sadece ekran kartını 9060xt seçiyorum ozaman sipariş ediyorum 9060xt hangi marka önerirsiniz size zahmet kusura bakmayın

Ya olmazsa iade ederim uygun olan bir sıvı sogutucu alırım iade süresi var suanlık sadece ekran kartını 9060xt seçiyorum ozaman sipariş ediyorum

mantklı olur tabii
Bu 9060xt nasıl alınır mı? bu fiyata

Ekler

• IMG_0863.webp
    IMG_0863.webp
    167 KB · Hit: 14
Ya olmazsa iade ederim uygun olan bir sıvı sogutucu alırım iade süresi var suanlık sadece ekran kartını 9060xt seçiyorum ozaman sipariş ediyorum 9060xt hangi marka önerirsiniz size zahmet kusura bakmayın

Bu 9060xt nasıl alınır mı? bu fiyata
rx9060xt 8gb olan alacaksanız. hiç almayın 5060 alın
rx9060xt 16gb alınır. alırsan da önerim xfx olur, hem siyah, hem beyaz renk var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,392
Üyeler
183,111
Son üye