Bu sistem alınır mı?

Reis eywda 100k ediyor ekran kartsız alıp sıfır 9070 XT almayı düşünüyorum
yine alınmaz 9070xtlisi de 105kya falan bulunur. sen 60 a onu alıp en ucuz 9070xtyi alsan bile sırf rog diye 2. el kasaya 95 vermiş olucaksın sıfırı 105e varken. sadece rog istiyorum dersen başka tabi ama bence saçma olur sıfırları bu fiyattayken.

yine alınmaz 9070xtlisi de 105kya falan bulunur. sen 60 a onu alıp en ucuz 9070xtyi alsan bile sırf rog diye 2. el kasaya 95 vermiş olucaksın sıfırı 105e varken. sadece rog istiyorum dersen başka tabi ama bence saçma olur sıfırları bu fiyattayken.
Varmı aklında bir fiyat reis bu sistem için son bir teklif yapalım

Hocam arkadaşın attığı ilanı inceledim birçok parçada kfg bulunuyor
Ek olarak 2.el ürün olunca performansı yarı yarıya düşmüyor örnek olarak soğutucu
105 lık atacağın pc de kullanılan soğutma bu kasadakine rakip olamaz

Reis iyi hoş diyonda bunu 60a indiren kadar 3 gün konuştum heriffle
60ta olabilir gittiğinde de son bi pazarlık atıp ortada buluşursunuz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten 2. el diyince ben daha kullanışmış diye düşündüm tekrar baktım birkaç aylıkmış o yüzden pek sorun olmaz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten 2. el diyince ben daha kullanışmış diye düşündüm tekrar baktım birkaç aylıkmış o yüzden pek sorun olmaz
Evet 2 3 aylık sistem fiyatında ideal olduğunu düşünüyorum hocam peki bu ssiteme sonrada bir ekran kartıda alıcaz ne yakışır buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,871
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri