kıngkong18
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
ben ultimate edition aldım ama böyle yazıyor yardımcı olucak var mı
Epicten aldıysan harcamalarım sayfasında Tam olarak hangi paketi satın altığına bakben ultimate edition aldım ama böyle yazıyor yardımcı olucak var mıAlıntıyı görüntüle
Epicten aldıysan harcamalarım sayfasında Tam olarak hangi paketi satın altığına bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ultimate paketler genelde single oyunlarda erken erişim sağlıyor fifa da ne sağlıyor bilmiyorum
yok hocam ultimate de bir sürü şeyler veriyor falan fistan ben biraz bağımlısıyımEpicten aldıysan harcamalarım sayfasında Tam olarak hangi paketi satın altığına bak
Ultimate paketler genelde single oyunlarda erken erişim sağlıyor fifa da ne sağlıyor bilmiyorum
Sıkıntı yok oyun içinde değişiyor o ibare bende aynı durumu dying Light 1de yaşamıştım oradan biliyorum böyle olduğunu
yaw dayı ps5 var alıyon online oynamak için ps plus istiyor bu sene bosverdım pcye aldım kol bağlar oynarımSıkıntı yok oyun içinde değişiyor o ibare bende aynı durumu dying Light 1de yaşamıştım oradan biliyorum böyle olduğunuultimate neyi sağlıyor mağaza sayfasından bak onlar zamanı gelince sunulur sana
pc de ps plus derdi yokyaw dayı ps5 var alıyon online oynamak için ps plus istiyor bu sene bosverdım pcye aldım kol bağlar oynarım![]()
Exclusive oyunlar dışında psin bir anlamı yok xboxun zaten kalmadı psde artık pcye getiriyor exclusiveleri indirimdeyken 27 yıllık alsaydın ps plus böyle derdin olmazdıyaw dayı ps5 var alıyon online oynamak için ps plus istiyor bu sene bosverdım pcye aldım kol bağlar oynarım
pc de ps plus derdi yok