Yardım Ea FC 26 Aldım Ultimate edition ama standart yazıyor?

Reaksiyon skoru
7
ben ultimate edition aldım ama böyle yazıyor yardımcı olucak var mı
1752689444399.webp

ben ultimate edition aldım ama böyle yazıyor yardımcı olucak var mıAlıntıyı görüntüle
Epicten aldıysan harcamalarım sayfasında Tam olarak hangi paketi satın altığına bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultimate paketler genelde single oyunlarda erken erişim sağlıyor fifa da ne sağlıyor bilmiyorum

Epicten aldıysan harcamalarım sayfasında Tam olarak hangi paketi satın altığına bak

Ultimate paketler genelde single oyunlarda erken erişim sağlıyor fifa da ne sağlıyor bilmiyorum
1752689639872.webp

sağol hocam tşk ama orda oyle yazması garibime geldi

yok hocam ultimate de bir sürü şeyler veriyor falan fistan ben biraz bağımlısıyım :D

Sıkıntı yok oyun içinde değişiyor o ibare bende aynı durumu dying Light 1de yaşamıştım oradan biliyorum böyle olduğunu :D ultimate neyi sağlıyor mağaza sayfasından bak onlar zamanı gelince sunulur sana
yaw dayı ps5 var alıyon online oynamak için ps plus istiyor bu sene bosverdım pcye aldım kol bağlar oynarım :D

yaw dayı ps5 var alıyon online oynamak için ps plus istiyor bu sene bosverdım pcye aldım kol bağlar oynarım :D
pc de ps plus derdi yok

pc de ps plus derdi yok
Exclusive oyunlar dışında psin bir anlamı yok xboxun zaten kalmadı psde artık pcye getiriyor exclusiveleri indirimdeyken 27 yıllık alsaydın ps plus böyle derdin olmazdı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri