tercihinize bağlı olarak bunlara bakabilirsinizMax 8k uygun fiyatlı bi monitör öneriniz varmı FPS oyunları oynuyorum arada filmde izliyor ama öncelik oyun .
onu bilerek atmadım kronik olduğunu duymuştum![]()
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne gibi sorunları var bende o Samsung monitörü almayı düşünüyorum.onu bilerek atmadım kronik olduğunu duymuştum
G4'te sorun yok.onu bilerek atmadım kronik olduğunu duymuştum
bunun dışında ekstra daha uygun fiyatlı olsun diyorsan bunu da önerebilirim![]()
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu iki monitörden hangisi daha iyi sence?bunun dışında ekstra daha uygun fiyatlı olsun diyorsan bunu da önerebilirim
G4'te sorun yok.
eminmisiniz b 240hz de kararma bulanıklaşma veya ghjosting gibi problemler görmüşrümG4'te sorun yok.
Hangi monitörü önerirsiniz benim için ?eminmisiniz b 240hz de kararma bulanıklaşma veya ghjosting gibi problemler görmüşrüm
aoc 25g3zm va panel olmasa onun yerine ips bir panel ve aynı özellikleri verseydi onu seçerdim ama asus xg259cs modeli ips olduğu için ilk tercihim olurduBu iki monitörden hangisi daha iyi sence?
Bahsettiğiniz model VA panelli olanı.onu bilerek atmadım kronik olduğunu duymuştum
ha evet kb g4 fln görünce yazdım sistem iyiyse asus attığım 2kj olan modelde iyidirBahsettiğiniz model VA panelli olanı.
attığım asus rog modeliHangi monitörü önerirsiniz benim için ?