❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Şuan 10 haziran gelişli kargolar gümrükten geçecekmiş. Sorun İmile'dan kaynaklanmıyor sanırım.
Demek ki o zamandan beri bazı ürünleri tutmuşlar. 1 ay tamamlanıncada diğerlerini geçirirler herhalde nasıl bi anlaşma sağlandı bilmiyorum ama.

Demek ki o zamandan beri bazı ürünleri tutmuşlar. 1 ay tamamlanıncada diğerlerini geçirirler herhalde nasıl bi anlaşma sağlandı bilmiyorum ama.
Temsilci arkadaş ile çok konuşamadım mesaiden dolayı. Arkadaş ceza ödemeleri gerekli dedi ama ne cezası olduğunu bilmiyorum. Dediğim gibi 10 haziran gelişli kargolar gümrükten geçicek onların cezası ödenmiş , şuan 3 parti daha var 18,23,30 galiba uçak geliş günlerine göre.

Temsilci arkadaş ile çok konuşamadım mesaiden dolayı. Arkadaş ceza ödemeleri gerekli dedi ama ne cezası olduğunu bilmiyorum. Dediğim gibi 10 haziran gelişli kargolar gümrükten geçicek onların cezası ödenmiş , şuan 3 parti daha var 18,23,30 galiba uçak geliş günlerine göre.
25 i diye biliyorum ben birini. Ceza derken antrepo ücreti olabilir depoda bekletildiği süre boyunca devlet oranın kirasını alıyor çünkü.

25 i diye biliyorum ben birini. Ceza derken antrepo ücreti olabilir depoda bekletildiği süre boyunca devlet oranın kirasını alıyor çünkü.
Antrepo ücreti olacağını sanmam ama olabilir tabii.

konu 16 haziranda açıldı 10 haziran gelişli kargo nası oluyo onu anlamadım benim 25inde indi istanbula ilk alanlardan biriyim konu üzerinden.

onlar zaten geçmişti gümrüğü. Benimki 17 haziran gelişli o kaldı mesela ne olur sizce
10 haziran gelişliler geçti ama ceza ödemeleri gerekiyormuş o yüzden şuanki kargolar geçmiyor gibi bir durum var. Cezası ödenen kargo geçicek sıra 18 haziran gelişlilerdeymiş yani net olmasın 2 3 hafta içinde ulaşabilir.

yav sallama konu 16 haziranda açıldı en son 25inde gelenler gümrüğe takıldı ondan önce gelenler geçti zaten
Tamam dostum. Daha 1 mesaj üstünde 10 haziran tarihinden 21 veya 22 haziran tarine kadar gelen kargoların gümrükten bir kısmının geçtiğini belirttim , şuan ki kargoların geçmeme durumu bu cezalardan kaynaklanıyor diye de ekledim. Ama senin düşüncen bir şey diyemem.

Tamam dostum. Daha 1 mesaj üstünde 10 haziran tarihinden 21 veya 22 haziran tarine kadar gelen kargoların gümrükten bir kısmının geçtiğini belirttim , şuan ki kargoların geçmeme durumu bu cezalardan kaynaklanıyor diye de ekledim. Ama senin düşüncen bir şey diyemem.
Biz sadece bekleyecek miyiz yani? Yapılabilecek bir şey var mı? Benim kargo 27 haziranda girmiş gümrüğe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,802
Üyeler
187,733
Son üye
LANNEYLANFISS
Geri