❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ceza konusu ne ödeyen eden var mı biz ödücez herhalde ne kadar ödücez bilgi yok galiba.

Ceza konusu ne ödeyen eden var mı biz ödücez herhalde ne kadar ödücez bilgi yok galiba.
Bizimle hiçbir ilgisi yok , gümrük tarafından Yunexpress şirketine ceza kesilmiş ama nedenini öğrenemedim. Yunexpress'te gelen partilerin cezalarını sıra sıra ödüyor.

yav sallama konu 16 haziranda açıldı en son 25inde gelenler gümrüğe takıldı ondan önce gelenler geçti zaten
Ne alaka yunexpress 16 haziran'dan önce kargo almıyor muydu? Sen niye bu konuya bağladın. Şikayetvar'da 37 gündür kargosunu almayan var. 11 hazirandan beri bekleyen var.

Bizimle hiçbir ilgisi yok , gümrük tarafından Yunexpress şirketine ceza kesilmiş ama nedenini öğrenemedim. Yunexpress'te gelen partilerin cezalarını sıra sıra ödüyor.
Anladım yaman hocam çok sağolun süreç olumlu olduğu sürece bekleriz vergi de öderiz hiç sorun yok

Ne alaka yunexpress 16 haziran'dan önce kargo almıyor muydu? Sen niye bu konuya bağladın. Şikayetvar'da 37 gündür kargosunu almayan var. 11 hazirandan beri bekleyen var.
konunun ilk sayfalarında sipariş verenler teslim aldı, söylediklerin yalan yani. 25inden itibaren başladı sorun

konunun ilk sayfalarında sipariş verenler teslim aldı, söylediklerin yalan yani
Siz npc misiniz? Şikayetvar'a bak onlarca insan 35*40 gündür kargosunu alamamış gümrükte bekliyor. Tüm kargoları o zamandan beri tutmadılar belli kısmını o zamandan beri tutuyorlardı 25 inde tamamını tuttular. O zamandan beri zaten mercek altındaydı bu firma. Yalan diyor birde asdfasdfsdfsdf

konunun ilk sayfalarında sipariş verenler teslim aldı, söylediklerin yalan yani. 25inden itibaren başladı sorun
Yunexpress sadece Epomaker'dan ibaret değil ki. Kaç kere söyledim Yunexpress 10 haziranda ki kargoların cezasını mı ücretini mi ödememiş , ödeme yapması için verilen 15 günlük süre bitmiş o yüzden ambargo koyulmuş , bu kadar basit.

Yunexpress sadece Epomaker'dan ibaret değil ki. Kaç kere söyledim Yunexpress 10 haziranda ki kargoların cezasını mı ücretini mi ödememiş , ödeme yapması için verilen 15 günlük süre bitmiş o yüzden ambargo koyulmuş , bu kadar basit.
Göle maya çalma kanka adama şikayetvar'a bak diyorum yalan diyor. Buna ne izah edicen? Yokmuş gibi davran.

Bi de bu adam günlerdir uğraşıyor vebal almamak için kesin değil gelmesi demesine rağmen onca kişi konudan görüp aldı ve mağdur oldu diye adam zaten iletişim kurdu bütün firmalarla bi zahmet yalan olmasın yanii adamın günahına girmeyin bence beyler.

Siz npc misiniz? Şikayetvar'a bak onlarca insan 35*40 gündür kargosunu alamamış gümrükte bekliyor. Tüm kargoları o zamandan beri tutmadılar belli kısmını o zamandan beri tutuyorlardı 25 inde tamamını tuttular. O zamandan beri zaten mercek altındaydı bu firma. Yalan diyor birde asdfasdfsdfsdf
aynen knk 10 haziranlılar gümrükten geçecek bugün salla sen inanan çıkar

bilgiler için teşekkürler bir umut aldı içimizi. Ama ben bu klavyeyi aldığımda iş yerine istemiştim işten ayrılacağım kargo gelmedi hala :LOL:

Bak ilk başta salladığın şey neydi konu 16 hazirağnda eçildi yeav nasıl olsun 10 heziaren da keleğn, o dikiş tutmayınca başka şeye sardın. Çıkar veya çıkmaz demiyorum o tarihin çok daha öncesinden beri gümrükte kalmış olan kargolar var dedim.

sana niyeyse acayip kuruldum ya mesela trafikte alamadığım hıncımı senden alasım geldi

Geri