Bizimle hiçbir ilgisi yok , gümrük tarafından Yunexpress şirketine ceza kesilmiş ama nedenini öğrenemedim. Yunexpress'te gelen partilerin cezalarını sıra sıra ödüyor.Ceza konusu ne ödeyen eden var mı biz ödücez herhalde ne kadar ödücez bilgi yok galiba.
Ne alaka yunexpress 16 haziran'dan önce kargo almıyor muydu? Sen niye bu konuya bağladın. Şikayetvar'da 37 gündür kargosunu almayan var. 11 hazirandan beri bekleyen var.yav sallama konu 16 haziranda açıldı en son 25inde gelenler gümrüğe takıldı ondan önce gelenler geçti zaten
Anladım yaman hocam çok sağolun süreç olumlu olduğu sürece bekleriz vergi de öderiz hiç sorun yokBizimle hiçbir ilgisi yok , gümrük tarafından Yunexpress şirketine ceza kesilmiş ama nedenini öğrenemedim. Yunexpress'te gelen partilerin cezalarını sıra sıra ödüyor.
konunun ilk sayfalarında sipariş verenler teslim aldı, söylediklerin yalan yani. 25inden itibaren başladı sorunNe alaka yunexpress 16 haziran'dan önce kargo almıyor muydu? Sen niye bu konuya bağladın. Şikayetvar'da 37 gündür kargosunu almayan var. 11 hazirandan beri bekleyen var.
![]()
Yurt Dışı Kargom Gümrükte Bekliyor, Bilgi Alamıyorum
YunExpress için yazılan 'Yurt Dışı Kargom Gümrükte Bekliyor, Bilgi Alamıyorum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da YunExpress hakkında şikayet yazmak...www.sikayetvar.com
Siz npc misiniz? Şikayetvar'a bak onlarca insan 35*40 gündür kargosunu alamamış gümrükte bekliyor. Tüm kargoları o zamandan beri tutmadılar belli kısmını o zamandan beri tutuyorlardı 25 inde tamamını tuttular. O zamandan beri zaten mercek altındaydı bu firma. Yalan diyor birde asdfasdfsdfsdfkonunun ilk sayfalarında sipariş verenler teslim aldı, söylediklerin yalan yani
Yunexpress sadece Epomaker'dan ibaret değil ki. Kaç kere söyledim Yunexpress 10 haziranda ki kargoların cezasını mı ücretini mi ödememiş , ödeme yapması için verilen 15 günlük süre bitmiş o yüzden ambargo koyulmuş , bu kadar basit.konunun ilk sayfalarında sipariş verenler teslim aldı, söylediklerin yalan yani. 25inden itibaren başladı sorun
Göle maya çalma kanka adama şikayetvar'a bak diyorum yalan diyor. Buna ne izah edicen? Yokmuş gibi davran.Yunexpress sadece Epomaker'dan ibaret değil ki. Kaç kere söyledim Yunexpress 10 haziranda ki kargoların cezasını mı ücretini mi ödememiş , ödeme yapması için verilen 15 günlük süre bitmiş o yüzden ambargo koyulmuş , bu kadar basit.
Bi de bu adam günlerdir uğraşıyor vebal almamak için kesin değil gelmesi demesine rağmen onca kişi konudan görüp aldı ve mağdur oldu diye adam zaten iletişim kurdu bütün firmalarla bi zahmet yalan olmasın yanii adamın günahına girmeyin bence beyler.Yunexpress sadece Epomaker'dan ibaret değil ki. Kaç kere söyledim Yunexpress 10 haziranda ki kargoların cezasını mı ücretini mi ödememiş , ödeme yapması için verilen 15 günlük süre bitmiş o yüzden ambargo koyulmuş , bu kadar basit.
aynen knk 10 haziranlılar gümrükten geçecek bugün salla sen inanan çıkarSiz npc misiniz? Şikayetvar'a bak onlarca insan 35*40 gündür kargosunu alamamış gümrükte bekliyor. Tüm kargoları o zamandan beri tutmadılar belli kısmını o zamandan beri tutuyorlardı 25 inde tamamını tuttular. O zamandan beri zaten mercek altındaydı bu firma. Yalan diyor birde asdfasdfsdfsdf
Bak ilk başta salladığın şey neydi konu 16 hazirağnda eçildi yeav nasıl olsun 10 heziaren da keleğn, o dikiş tutmayınca başka şeye sardın. Çıkar veya çıkmaz demiyorum o tarihin çok daha öncesinden beri gümrükte kalmış olan kargolar var dedim.aynen knk 10 haziranlılar gümrükten geçecek bugün salla sen inanan çıkar
sana niyeyse acayip kuruldum ya mesela trafikte alamadığım hıncımı senden alasım geldiaynen knk 10 haziranlılar gümrükten geçecek bugün salla sen inanan çıkar