❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ben başardım.

Ekler

• 2661.webp
    2661.webp
    937 KB · Hit: 86
Şuanda klavyede 2 tane sw te sorun var diğerleri taş gibi bu arada sw tetiklenme mesafesi ayarlıyorsunuz çok iyi olay klavye 10/10 aldı benden 2 tane yedek klavye var vgn v87 le swleri çok benziyor ama vgn v87 daha kaliteli geldi nedense sw leri acayip hızlı sw sorunu yaşayan varmı?

Şuanda klavyede 2 tane sw te sorun var diğerleri taş gibi bu arada sw tetiklenme mesafesi ayarlıyorsunuz çok iyi olay klavye 10/10 aldı benden 2 tane yedek klavye var vgn v87 le swleri çok benziyor ama vgn v87 daha kaliteli geldi nedense sw leri acayip hızlı sw sorunu yaşayan varmı?
Hocam siz yapmamız gerekenleri madde madde yazsanız olur mu ya. Ekran olayında ilk geldiğinde sorun oluyor galiba çözmüştünüz swde ne gibi sorunlar var nasıl çözüyorsunuz vs.

mesafe nasıl ayarlanıyor halleffect mi bu ?

aga hemen bi incele bak bakalım hayırlı olsun çift basma ekran sorunu vs var mı yok mu
İkiside şans işi beni biraz uğraştırdı ben çözdüm hatta sorunum için epomaker bana yazılım gönderdi sw sorunu şimdilik çözdüm yukarda anlatmıştım sw sorunu yaşayan birine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesafe nasıl ayarlanıyor halleffect mi bu ?
Yazılım içinde ayar var mm olarak ayarlıyorsun.

Millet bir gelişme var mı sürekli takip edemiyorum arada kargo sayfasına bakıyorum ama hala bir güncelleme yok bende
@Marginale
@yaman..k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl aldınız hocam hayırlı uğurlu olsun
Hocam daha 2 3 hafta daha bekleriz gibi duruyor netleşmesi için. @yaman..k hocamın yazdıklarına bakılırsa.

Hocam daha 2 3 hafta daha bekleriz gibi duruyor netleşmesi için. @yaman..k hocamın yazdıklarına bakılırsa.
Hocam net gelecek mi peki öyle mi gözüküyor
Anladığım kadarıyla Yunexpress yavaş yavaş ücretlerini ödedikçe gönderilecek ama herkesin ücretini ödeyebilecek mi

Hocam net gelecek mi peki öyle mi gözüküyor
Anladığım kadarıyla Yunexpress yavaş yavaş ücretlerini ödedikçe gönderilecek ama herkesin ücretini ödeyebilecek mi
Bilmiyorum onu hocam maalesef. Geleceğini düşünüyorum ama ben bir şekilde. Sorun yunexpresste ise hallederler son kargoları ve çekilirler muhtemelen bir süre Türkiye'den. Çünkü şikayetvar a bakınca amazondan aldığı ürün bile takılmış. 11 haziranda gümrüğe takılan birinin 11 temmuzda kargoya verildiği bilgisi de var. @yaman..k hocam daka kesin bir şey söyleyebilir en azından.

gumrukte vergi borcum oldugu gozukuyormus gumruge gidip odemek gerekiyormus benim icin shenzenden kulaklik almistim yunexpress kullanin falan demistim ama

Geri