❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Sonradan aldım yun express değil yanwen di Sonra wwe oldu sorunsuz geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar deneyim en azından öyle düşünün.
Hayırlı olsun dostum. Klavyeyi beĝendin mi ?

Arkadaşlar ufak bir özet geçebilir misiniz? Yunexpress'e ne oldu? Ben de bir şeyler almak istiyordum.

konustum gumrukle bizim yapabilecegimiz bir sey yokmus bizim uzerimizde olmadigi icin
Yani hocam yunexpress Türkiye'ye bir vergi tarzı bir şey ödemesi gerekiyordu ödemediği için bizde patladım olan olay bu dimi tam artık kesinlesti

Ulan adamları özellikle darladık yunla gönderin vergi ödemeyelim diye şimdi klavyeyide alamıyoruz 😂

Dostum yunexpress TR ye ödemesi gereken parayı ödememiş. Kargoları gümrükte tutuyorlar. O yüzden yeni sipariş vereceksen ona göre kargo isteğinde bulun.
Ne parasından bahsediyoruz burada? Ürünlerin vergileri mi yoksa firmanın devlete ödemesi gereken başka bir şey mi?

İkiside şans işi beni biraz uğraştırdı ben çözdüm hatta sorunum için epomaker bana yazılım gönderdi sw sorunu şimdilik çözdüm yukarda anlatmıştım sw sorunu yaşayan birine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım içinde ayar var mm olarak ayarlıyorsun.
Çift basma sorununa çözüm olur mu

Ne parasından bahsediyoruz burada? Ürünlerin vergileri mi yoksa firmanın devlete ödemesi gereken başka bir şey mi?
Yunexpress ile anlaşması olan bir firmanın yetkilisi ile konuşuyorum , bilgi vermeme izin verirlerse konudan bahsedeceğim. E postalarda kişisel yazışmaya giriyor izin olmadan paylaşamam.

Geri