❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

gumrukte vergi borcum oldugu gozukuyormus gumruge gidip odemek gerekiyormus benim icin shenzenden kulaklik almistim yunexpress kullanin falan demistim ama
Hocam onu kim söyledi sms filan mı geldi.

Hocam net gelecek mi peki öyle mi gözüküyor
Anladığım kadarıyla Yunexpress yavaş yavaş ücretlerini ödedikçe gönderilecek ama herkesin ücretini ödeyebilecek mi
Bilmiyorum onu hocam maalesef. Geleceğini düşünüyorum ama ben bir şekilde. Sorun yunexpresste ise hallederler son kargoları ve çekilirler muhtemelen bir süre Türkiye'den. Çünkü şikayetvar a bakınca amazondan aldığı ürün bile takılmış. 11 haziranda gümrüğe takılan birinin 11 temmuzda kargoya verildiği bilgisi de var. @yaman..k hocam daka kesin bir şey söyleyebilir en azından.
Yunexpress gümrükteki kargolarını temizleyip yola devam edecek , geçte olsa elimize ulaşacağını düşünüyorum.

trolleyecek biri degilde simdi mail ile sordum kac dolar gosteridler diye 27den dusukse alinir gidipte 66 ise sikinti
Soylemiyorlar hocam ben fatura istedim direk vermediler internetten sorgulattim bende herhangi bir borç gözükmüyor sizde bir sorgulatabilir misiniz acaba ?

Soylemiyorlar hocam ben fatura istedim direk vermediler internetten sorgulattim bende herhangi bir borç gözükmüyor sizde bir sorgulatabilir misiniz acaba ?
Nereden nasıl sorgulatıyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yunexpress gümrükteki kargolarını temizleyip yola devam edecek , geçte olsa elimize ulaşacağını düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı bakalım

Benim sipariş 25 haziranda TR ye geldi 27 sinden beri gümrükte. Bakalım gelirse sizi bilgilendiririm.

bana vergi cikmamis zaten urunun vergisinin odenmedigi soyleniyor muhtemelen imile veya kimse sorumlu iste yunexpress odemedigi veye biraktigi icin

Millet bir gelişme var mı sürekli takip edemiyorum arada kargo sayfasına bakıyorum ama hala bir güncelleme yok bende
@Marginale
@yaman..k

Nasıl aldınız hocam hayırlı uğurlu olsun
Sonradan aldım yun express değil yanwen di Sonra wwe oldu sorunsuz geldi.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar deneyim en azından öyle düşünün.

bana vergi cikmamis zaten urunun vergisinin odenmedigi soyleniyor muhtemelen imile veya kimse sorumlu iste yunexpress odemedigi veye biraktigi icin
Aynen hocam herkes o konuda aynı fikirde fakat bizim uzerimize gozukmedigi için biz ödeyebilir miyiz bilmiyorum

Geri