Trrmal macun taşmış işlemciye zarar verirmi

macun işlemciye zarar mı verir diye?
Hocam taşmış ya işlemciye damlamış soldan fotoya bakarsanız ondan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciye zarar vermez. Yine de işlemciyi çıkarıp önce bir ıslak mendil ile temizle. Kalan artıkları diş fırçası ile temizle. Sonra yeniden macun uygularken üzerine az bir miktar (nohut tanesi kadar yeterli) sık ve üzerine eşit şekilde yay. Deneyimlerim sonucu en iyi yayma şekli parmak ile oluyor. Hem yayarken nereye ne kadar yaydığını hissediyorsun hem de eşit bir şekilde yayman kolaylaşıyor.
İşlemciyi sökemem hocam cok korkuyorum zarar verirsem bidaha alamam nikgisayatcıda yok çevrede üzerindekileri silip yeniden mscunlicam dediginiz şekilde o kenardekileri silemem büyük iht zarar vermicekse sıkuntı yok

İşlemciyi sökemem hocam cok korkuyorum zarar verirsem bidaha alamam nikgisayatcıda yok çevrede üzerindekileri silip yeniden mscunlicam dediginiz şekilde o kenardekileri silemem büyük iht zarar vermicekse sıkuntı yok
Vermezsin. Yanında mandalı var. Onu kaldırınca işlemcinin çıktığını görürsün. Geri yerine oturturken de yanlış takma gibi bir ihtimalin yok çünkü girmez zaten yanlış taktığında. Yine de sen bilirsin tabi hiç kurcalamadıysan uğraşma.
Elektriği kesip statik elektriği güç tuşuna 10 saniye basarak boşalt. Sonra ıslak mendil ile sil bir şey olmaz. Musluk suyu değdirme sakın.

gelse şu an gelirdi zaten

Hiç korkmayın bence çok kolay çıkarılıyor ve takılıyor silersiniz güzelce yeniden sürersiniz rahat edersiniz.

İşlemciye zarar vermez ancak yalıtkan macunsa bazıları tam yalıtkan olmuyor.
Tiner alkol vs kullanarak temizle kulak çöpü felan. Sakın ıslak mendil yok kolunya felan kullanma. Kalıntı bırakıyor ve sorun çıkartma ( oksitlenme olması çok yüksek.)

İşlemciye zarar vermez ancak yalıtkan macunsa bazıları tam yalıtkan olmuyor.
Tiner alkol vs kullanarak temizle kulak çöpü felan. Sakın ıslak mendil yok kolunya felan kullanma. Kalıntı bırakıyor ve sorun çıkartma ( oksitlenme olması çok yüksek.
Mx4 macun orayı temizlemeyle ugrasmadım xarar vermeöten korktugum icin x şeklinde sürdüm macunu fanı montajlıyorım

pc açıldı sıcaklıklar düştü bir sorun yok gibi gözüküyor :)

sorun olucak bir şey mi yaptım ki
Yok yaptığın için demiyorum olursa diye demiştim ben temizliği yapıp bağladın ısıda çalışmada sorun yoksa nolacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri