Havşt h2002p önerirmmerhabalar bütçem 1.5 maks çok zorlarsam 1.7 .18 yapabilirim miikrofonlu parasını hakeeden bir kulaklık olursa iyi olur kablolu olmazsa wireless yada bluetooth olursa iyi oulur simdiden teskkürler
hocam mikrofon kalitesi fln nasılHavşt h2002p önerirm
Eski kulaklığım sormak istediğin varsa sorabilirsin
Baştan uyarayım kulaklık biraz küçük
Ölçüler uymuyorsa boşver o zamanhocam mikrofon kalitesi fln nasıl
bide hocam ölçülerine baktım bana uyuyor
uyusuyor hocamÖlçüler uymuyorsa boşver o zaman
hocam bu üründe tasarımı çok güzel duruyor mikrofon nasıl kullanıyormusunuz yoksaBu bütçede fuxi h7 var istersen bir araştır .
Resmen çöp kulaklık.Bu bütçede fuxi h7 var istersen bir araştır .
Mchose Gx30 öneririmhocam bu üründe tasarımı çok güzel duruyor mikrofon nasıl kullanıyormusunuz yoksa
hocam yanlış yazmıssınız galiba ürünü bulamıyorumResmen çöp kulaklık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mchose Gx30 öneririm
Machenike işte pardonhocam yanlış yazmıssınız galiba ürünü bulamıyorum
Önce okumayı öğren kabloludan ziyade kablosuz kulaklık olmasını tercih etmiş bütçe belirtmiş varsa kablosuz bu bütçede kulkalık belirtirsin bende bu bütçede daha iyisi varmış der katılırım senin attığına .Resmen çöp kulaklık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mchose Gx30 öneririm
Ağlayabilirsin ?Önce okumayı öğren kabloludan ziyade kablosuz kulaklık olmasını tercih etmiş bütçe belirtmiş varsa kablosuz bu bütçede kulkalık belirtirsin bende bu bütçede daha iyisi varmış der katılırım senin attığına .
Fuxi h7 asla önermem. Kulağına oturmayacak ve rahatsız edecek.hocam bu üründe tasarımı çok güzel duruyor mikrofon nasıl kullanıyormusunuz yoksa