Bana çok acil iç aydınlatıcı mesajlar fikirler bilgiler lazım kafam cok karısık sistem topladım butun parçalarım geldi ama kutularını açmadım ama aklıma takılan büyük takıntılar var bunları öncelikle anlatayım box işlemci aldım işlemciye zarar gelmesin ve çok fiyat farkı olmadığı için bütün aldığım ürünler amazondan ve satıcılarıda amazon bunu da belirteyim amazon işlemciyi zarfın içine koyup göndermiş kargocu arkadaşta gözümün önünde çat diye fayansa düşürdü canım sıkıldı bir şey olcagını zannetmıyorum ama değişim yapmalımıyım sizce değişim istediğimde amazonun kendisinin satması gerekiyormuş diğer 2-sorum asus x870e-e anakart aldım videolarına baktım ve genel olarak araştırdıgımda kutunun dışındada güvenlik bandrolü yok statik poşette de açtım inceledim foruma sonradan yüklerim şimdi kutusuna kaldırdım değişim isteyebilirim diye onuda vrm sogutma blogunda 3 adet kalem ucu tarzı darbeler var sıyrık veya çizik değil yuvarlak göçük şeklinde minimal ama bu bandrol veya bant ne diye geçiyosa ne kutuda ne statik poşette bide onu görünce aklımda şüpheler oluşmaya başladı 3-sorumda am5 secure frame anakartı garanti dışı ediyormu veya bundan kaynaklı başka parçalarda garanti dışı vb ediyormu 4-ve son sorumda bu ramleri cl26 yapabilirmiyim sk hynix ama a die vb bilmiyorum okadar arastırmadım öbür kafamı kurcalayan konular yüzünden.kurulumu yapıcam hepsinin ama başıma böyle olalylar geldi ve biraz pintiriğim okadar para verdim 0 diye aldım uygunda almadım alıcam diye kafaya koydugum ıcın anlık olarak beni aydınlatıcak içime su serpicek öneri ve yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürler.
ASUS ROG X870E-E
R7 9800X3D BOX
ASUS ROG RTX5080 OC
ASUS ROG 1000W Platinium
ASUS ROG RYUJİNIII 360 EXTREME
CORSAİR VENGEANCE RGB 6000Mhz CL28
KİNGSTON RENEGADE 1 TB M2
ASUS ROG X870E-E
R7 9800X3D BOX
ASUS ROG RTX5080 OC
ASUS ROG 1000W Platinium
ASUS ROG RYUJİNIII 360 EXTREME