Çözüldü✓ Kulaklık Önerisi Oyun/Müzik

smasher00

80+
Reaksiyon skoru
0
5-6k arasında bir kulaklık arıyorum oyun ve müzik amaçlı kullanacağım bu modeli buldum fp ve kalite konusunda daha iyi bir önerisi olan yada kulaklık hakkında deneyimleri olan kişilerin yanıtlarını bekliyorum kulaklık

Arctis nova 5 bu fiyata alabileceğin en iyi oyun/müzik kulaklığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütce çıkarsa
bundan da iyi nova 5

Arctis nova 5 bu fiyata alabileceğin en iyi oyun/müzik kulaklığı

bundan da iyi nova 5
Benim abim kullanıyordu bunu arada alıp bende kullanırdım kalite olarak bassları güzeldi nova 5 kullanmadım hiç

Benim abim kullanıyordu bunu arada alıp bende kullanırdım kalite olarak bassları güzeldi nova 5 kullanmadım hiç
güncellik açısından ve performans olarak nova serileri daha yeni olduğu için eski serilere göre daha iyi. Telefonda uygulama desteği de mevcut

Bütce çıkarsa
aralarında büyük bir fark var mı hocam 2k oynaması biraz fazla gibi geldi

Nova 5 hiç kullanmadım ses kalitesi baslar falan bilmiyorum ama 7+ kullandım güzeldi Beğenmiştim
güncellik açısından ve performans olarak nova serileri daha yeni olduğu için eski serilere göre daha iyi. Telefonda uygulama desteği de mevcut
Bu arkadal herhalde Nova 5 kullanıyor ona sorabilirsin

trendyolda 5k ya aldım 7x+ modelini bulursam atarım çok güzel kulaklık equalizer ayarlarıyla dehşet bi sesi oluyor

https://www.trendyol.com/steelserie...7811/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=220053 fiyatı artmış biraz

https://www.trendyol.com/steelserie...i-p-357842958?boutiqueId=61&merchantId=275331 bu modelede bakabilirsin düz arctis den çok daha iyidir

teşekkürler dostlar bütün modelleri inceledim fakat fiyatı arttıracak kadar büyük bir etken diğer modeller arasında göremedim tabii ki kişisel bir görüş ama ben tercihimi nova 5 tarafında kullanıyorum iyi forumlar iyi geceler

teşekkürler dostlar bütün modelleri inceledim fakat fiyatı arttıracak kadar büyük bir etken diğer modeller arasında göremedim tabii ki kişisel bir görüş ama ben tercihimi nova 5 tarafında kullanıyorum iyi forumlar iyi geceler
Uzun süredir kullanıyorum pişman olmazsın. Hayırlı olsun güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,005
Üyeler
183,367
Son üye
Serkan 47
Geri