bundan da iyi nova 5![]()
SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.248,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütce çıkarsa
Benim abim kullanıyordu bunu arada alıp bende kullanırdım kalite olarak bassları güzeldi nova 5 kullanmadım hiçArctis nova 5 bu fiyata alabileceğin en iyi oyun/müzik kulaklığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bundan da iyi nova 5
güncellik açısından ve performans olarak nova serileri daha yeni olduğu için eski serilere göre daha iyi. Telefonda uygulama desteği de mevcutBenim abim kullanıyordu bunu arada alıp bende kullanırdım kalite olarak bassları güzeldi nova 5 kullanmadım hiç
aralarında büyük bir fark var mı hocam 2k oynaması biraz fazla gibi geldi![]()
SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.248,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütce çıkarsa
Nova 5 hiç kullanmadım ses kalitesi baslar falan bilmiyorum ama 7+ kullandım güzeldi Beğenmiştimaralarında büyük bir fark var mı hocam 2k oynaması biraz fazla gibi geldi
Bu arkadal herhalde Nova 5 kullanıyor ona sorabilirsingüncellik açısından ve performans olarak nova serileri daha yeni olduğu için eski serilere göre daha iyi. Telefonda uygulama desteği de mevcut
trendyolda 5k ya aldım 7x+ modelini bulursam atarım çok güzel kulaklık equalizer ayarlarıyla dehşet bi sesi oluyoraralarında büyük bir fark var mı hocam 2k oynaması biraz fazla gibi geldi
Uzun süredir kullanıyorum pişman olmazsın. Hayırlı olsun güle güle kullanteşekkürler dostlar bütün modelleri inceledim fakat fiyatı arttıracak kadar büyük bir etken diğer modeller arasında göremedim tabii ki kişisel bir görüş ama ben tercihimi nova 5 tarafında kullanıyorum iyi forumlar iyi geceler