Tecrübe edilmesi gereken oyunlar

Atheos

80+
Reaksiyon skoru
198
Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani tıpkısının aynısı oyunlar oynamamak istiyorum. Oyun oynamayı da seviyorum ama gereksiz zaman harcamayı sevmiyorum hep aynı tür oyunlarla (AC serisi gibi). Bu liste benim "hayatta tecrübe edilmesi gereken oyunlar" başlıklı listem. Ekleme yapmak isterseniz veya herhangi bir eleştiri bekliyorum.

1- GTA 6
2- RDR 1-2
3- Baldur's Gate 3
4- Divinity Original Sin 1-2
5- Disco Elysium
6- Undertale
7- God of War + Ragnarok
8- Beyond Two Souls
9- Detroit Become Human
10- Heavy Rain
11- The Wolf Among Us
12- The Walking Dead Telltale
13- Witcher 3

Not: Bu listedeki hiçbir oyunu oynamadım.

Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani tıpkısının aynısı oyunlar oynamamak istiyorum. Oyun oynamayı da seviyorum ama gereksiz zaman harcamayı sevmiyorum hep aynı tür oyunlarla (AC serisi gibi). Bu liste benim "hayatta tecrübe edilmesi gereken oyunlar" başlıklı listem. Ekleme yapmak isterseniz veya herhangi bir eleştiri bekliyorum.

1- GTA 6
2- RDR 1-2
3- Baldur's Gate 3
5- Disco Elysium
6- Undertale
7- God of War + Ragnarok
8- Beyond Two Souls
9- Detroit Become Human
10- Heavy Rain
11- The Wolf Among Us
13- Witcher 3

Cyberpunk ve Crysis serisi eklenir bu listeye

Max Payne serisi yok
Mafia serisi yok
Crysis serisi yok
Mount & Blade serisi yok
Far Cry serisi yok
AC serisi yok
Popüler kültür oyunları birde olmayan oyun Gta 6 önerilmiş gta serisi bile yok boş liste

Oynamadıysan diye söylemek istiyorum, tüm gta serisi. Fakat bilinmedik olanları dahil değil. Kronolojik olarak oyna veya rastgele oyna. Özellikle orjinal hallerini oynamanı öneririm. GTA 6 Çıkınca da onu bitir.

GOW Serisi. PC'de ilk 3 oyunu emülatör ile oynayabiliyorsunuz diyorlar, ben denemedim. Fakat onları oynamam, var olanları oynarım derseniz GOW 2018 ve Ragnarök kesinlikle oynanmalı. Zaten listenizde var.

Batman serisi.

The Long dark oyunu da sarabilir fakat bence aşırı önemli bir oyun değil. Fazla yol yürümekte bana o oyun için gereksiz gelmişti, sarmadı.

Crysis, Mafia serileri.

Far cry serisini de önerebilirim ama çok tekrar. Oynanışta aşırı büyük değişiklikler yok. Sanırım o serinin de en iyi oyunu fc3.

Oynadığım en iyi hikayeli oyundu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyberpunk oynamaya değer mi hikayesi açık dünyası olsun hazır epicte indirimde alayım diyorum
Fazlasıyla değer hikâyesi mükemmel ama alacaksanız dlc ile alın çünkü dlc oyunun devamı

1- GTA 6
2- RDR 1-2
3- Baldur's Gate 3
5- Disco Elysium
6- Undertale
7- God of War + Ragnarok
8- Beyond Two Souls
9- Detroit Become Human
10- Heavy Rain
11- The Wolf Among Us
13- Witcher 3

until dawn

gta 6 kaç tl olucak dil destegi olucak mı onu kaldıracak sistem belli olucak mı asıl soru şu degecek mi

Uygunsuz davranış
Max Payne serisi yok
Mafia serisi yok
Crysis serisi yok
Mount & Blade serisi yok
Far Cry serisi yok
AC serisi yok
Popüler kültür oyunları birde olmayan oyun Gta 6 önerilmiş gta serisi bile yok boş liste
Resmini koyduğun adam kadar cahilsin reis ne diyeyim... Oynadığım oyunları yazdım, GTA serisi yok demişsin, GTA 5'i zaten oynadım. Cehalet...

Resmini koyduğun adam kadar cahilsin reis ne diyeyim... Oynadığım oyunları yazdım, GTA serisi yok demişsin, GTA 5'i zaten oynadım. Cehalet...
Resmini koyduğum adamın kim olduğunu bilmeyen eleman bana sallıyor tipe bak @TyShame yazdığın lafları aynen sana iade ediyorum kör gözlerinden öperim popüler kültür kölesi

Cyberpunk 2077 koyulmalı kesinlikle.

Geri