DARBOĞAZA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

NoPan!c

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
Merhabalar Rx 570 8gb ekran kartını yeni aldım testlerini yaparken lolde sıkıntı çıkartmadı yalnız valorentte ve gta v de darboğazlar yaşıyordum özellikle gta v de 10 saniyede bir draboğaza uğruyor önleyecek bir yönetim vs varmı

EKK: RX 570 8GB
İŞLEMCİ: İ3 8100 4 CORE 3.60 GHZ
RAM: 8 GB 2400 MHZ

Merhabalar Rx 570 8gb ekran kartını yeni aldım testlerini yaparken lolde sıkıntı çıkartmadı yalnız valorentte ve gta v de darboğazlar yaşıyordum özellikle gta v de 10 saniyede bir draboğaza uğruyor önleyecek bir yönetim vs varmı

Her hangi bir şekilde dar boğaz olmaması gerekiyor sıkıntı ne anlayamadım.

yeni işlemci alın. problem çözülsün. i5 alın bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

darboğaz var.

Darboğaz yapması anormal çünkü besleyebilir gibi geliyor bana.

Benim Anlamadığım Konu İse O Zaten GTA V De Sürekli Darboğaza Uğruyor Kart Ekran Kartı Kullanımı 0 A İniyor İşlemci 100 Lerde Geziyor Sonra 7 8 Saniye Sonra Tekrar Düzelip Yine Aynısı Oluyor

Darboğaz yapması anormal çünkü besleyebilir gibi geliyor bana.
Evet İşlemcimin Gayette İyi Beslemesi Gerek

Benim Anlamadığım Konu İse O Zaten GTA V De Sürekli Darboğaza Uğruyor Kart Ekran Kartı Kullanımı 0 A İniyor İşlemci 100 Lerde Geziyor Sonra 7 8 Saniye Sonra Tekrar Düzelip Yine Aynısı Oluyor

Evet İşlemcimin Gayette İyi Beslemesi Gerek
GTA 5in ayarlarını arttırıp dener misiniz? Düşük ayarlardaysanız işlemciyi yoruyor olmalısınız.

ayarlar yüksekte hatta ultra ya bile çektim aynı
Saçmalık aklıma bir çözüm gelmiyor grafik tabanlı bir oyun genelde işlemciyi çok zorlamaz ancak bu oyun biraz büyük çaplı bir haritaya vs. sahip olduğundan işlemcinin zorlanması çok doğal lakin şu garip ki ani gpu droplarını anlayamadım başka oyunlarda da dener misiniz grafik isteyen(ancak yüksek ayarlarda deneyin).

Saçmalık aklıma bir çözüm gelmiyor grafik tabanlı bir oyun genelde işlemciyi çok zorlamaz ancak bu oyun biraz büyük çaplı bir haritaya vs. sahip olduğundan işlemcinin zorlanması çok doğal lakin şu garip ki ani gpu droplarını anlayamadım başka oyunlarda da dener misiniz grafik isteyen(ancak yüksek ayarlarda deneyin).
VALORENT Oyununda Denedim Ondana El başları darboğaz oluyordu vsync açınca düzeldi

Lakin Gta V Dede Denedim VSYNC Yi Bi İşe Yaramadı

Anakart+işlemci değiştircek bütçen varsa 2k filan
B450s2h al yanina r3 3100al
Eğer yoksa bütçe i5 al

Anakart+işlemci değiştircek bütçen varsa 2k filan
B450s2h al yanina r3 3100al
Eğer yoksa bütçe i5 al
malesef ekran kartını yeni aldım bütçem yok şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular