Öneri Beyler Aşağıdaki Düşündüğüm Şeyi Daha Önce Yapan Oldumu Acaba ?

Michael_Scofield

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
945
İki Tane Farklı Kaliteli Macunu Karıştırıp Test Eden Oldu Mu Hiç Aranızda , Eğer Test Eden Varsa Sonuçlar İyi Mi Kötü Mü ?

hocam varsayımla chatgptye sorunca şöyle bişeyler dedi
  • Kimyasal uyumsuzluk riski: İki farklı termal macunun içeriği ve bazları farklı olabilir. Karışınca yapısal bütünlük bozulabilir, macunun ısıl iletkenliği düşebilir veya macun zamanla kuruyup çatlayabilir.
  • Performans kaybı: Özel olarak formüle edilmiş macunlar kendi optimum formülasyonlarına sahiptir. Karışımı bilinmeyen bir kombinasyon performansı düşürebilir.

Kimyasal uyumsuzluk riski: İki farklı termal macunun içeriği ve bazları farklı olabilir. Karışınca yapısal bütünlük bozulabilir, macunun ısıl iletkenliği düşebilir veya macun zamanla kuruyup çatlayabilir.
Normal Macunlarda Özellikle Kalitesiz Macunlarda Görülüyor Bu Zaten .
Performans kaybı: Özel olarak formüle edilmiş macunlar kendi optimum formülasyonlarına sahiptir. Karışımı bilinmeyen bir kombinasyon performansı düşürebilir.
İşte İkili Bir Karışım Uyumu Yakalarsak Sonuç Daha Mı İyi Olur Acaba Tekli Macuna Göre ?

Termal macunların formülleri çok acayip, karıştırılması pek tavsiye edilmiyor. Karıştırsan bile iki macunun wm/k değerleri toplanıp ortaya daha harika bir şey çıkmayacaktır.

Termal macunların formülleri çok acayip, karıştırılması pek tavsiye edilmiyor. Karıştırsan bile iki macunun wm/k değerleri toplanıp ortaya daha harika bir şey çıkmayacaktır.
Bende Öyle Düşünüyorum Ama Karıştırıp Denemek İsterdim Açıkçası .

Bu Birazda İki Ürünün Uyumuna Bakar Bence .

kıvamları aynı olmadığı için iletemezler

İki Tane Farklı Kaliteli Macunu Karıştırıp Test Eden Oldu Mu Hiç Aranızda , Eğer Test Eden Varsa Sonuçlar İyi Mi Kötü Mü ?

kardo mx6 sürdüm yeni laptop a (maşAllah) harbiden fark ettiriyor -56 derece oynatıyor yani tecrübe ettim sonunda mx6'yı da net mx6 daha iyi f/p ürünü tam olarak.

MX-4'ten Sonra MX-6 İlaç Oldu Valla .
harbiden kardom ilaç gibi oldu fps artışı yaşadım inanabiliyor musun kardo harbiden beklemiyordum fps bile arttırdı yani helali var mx6'nın sıvı metal var kardo macun olarak şu an bi onu kullanmadım fakat mx6 dan sonra da onu denemeyi düşünmüyorum artık.

harbiden kardom ilaç gibi oldu fps artışı yaşadım inanabiliyor musun kardo harbiden beklemiyordum fps bile arttırdı yani helali var mx6'nın sıvı metal var kardo macun olarak şu an bi onu kullanmadım fakat mx6 dan sonra da onu denemeyi düşünmüyorum artık.
Sıvı Metal Daha Etkili Bir Çözüm Ama Çok Riskli İzole Edilmezse Nane Yaprağını Yersin :D

Geri